Hevoset

Myrttisuolla asuvat yksityis-, vuokra- ja ylläpitohevoset

Athena

"Etna"

fwb-t, mkm, 162 cm
Omistaja: Elsi

Etna on kiltti ratsastaa ja sitäkin kiltimpi hoitaa. Tamma saattaa pullistella satulaa laittaessa, mutta siihen huonot tallitavat jäävätkin. Taluttaessa se varmasti kulkisi myös ilman riimua perässä, ja muutenkin Etnassa olisi paljon potentiaalia myös temppu- ja vapaan ratsastuksen hevoseksi.

Tutustu hevoseen

Basanova

"Nova"

hann-t, mrn, 160 cm
Ylläpitäjä: Rosa

Nova on kiltti ja rauhallinen puoliveritamma. Se ottaa tallielämän rennosti, ja erityisen hyvän pohjakoulutuksen ansiosta se on todella miellyttävä käsitellä maasta käsin.

Tutustu hevoseen

Farbranch Eithne

"Elli"

idh-t, 162 cm
Omistaja: Aada

Hoitaessa tamma on hieman kiihkeä välillä, nimittäin se kyllä rakastaa ihmisen seuraa, mutta eniten se pitää aktiviteeteistä. Eli ennen liikutusta ei kannata tehdä mitään hirmu pitkää ja tarkkaa hoitoa. Kuitenkin sitä voi hämätä käymällä esim juoksuttamassa ennen hoitoa, niin malttaa paremmin seistä. Toisaalta tamma kyllä usein yllättää, sillä se osaa aina käyttäytyä yllättävissäkin paikoissa.

Tutustu hevoseen

Feuille de Rose

"Fina"

sf-t, m, 164 cm
Omistaja: Neela

Lempinimen, Fina, saanut hevonen on hyvin rehti hevonen. Se ei ole ilkeä, vaikka osoittaa tyytymättömyyttään mieltään. Koskaan se ei ole näykkinyt tai potkaissut ihmistä tahallaan. Jo pienestä pitäen se on sen sijaan takertunut hoitajaansa, lähinnä huolenpidon ja herkkujen takia.

Tutustu hevoseen

Rushock Glamorously Griffin

"Giselle"

wD-t, m, 145 cm
Omistaja: Ylva

Giselle on kaunis ponitamma, jolle herkkyyttä, epäluuloa ja vahvoja mielipiteitä on jaettu reilulla kädellä. Se ei ole kovin ihmisrakas, eikä pidä vaihtuvista ihmisistä ympärillään, ja onkin usein nyrpeänaamainen vieraiden käsittelyssä - ja on välillä hapan tutuillekkin. Giselle olisi varmasti hyvä näyttelyponi - se söisi niin tuomarit kuin kanssakilpailijat.

Tutustu hevoseen

Valiant Flamingo Opal

"Fami"

fwb-t, rt, 166 cm
Omistaja: Ylva

Fami on kipakka tamma, joka on varsinkin kiimassa, varsinainen riesa - näykkii, luimii, kiukuttelee mahan harjauksesta ja vyön laitosta, ja muuttuu todelliseksi draama queeniksi halutessaan. Tämä pieni riiviö inhoaa vettä, kuraa, loskaa ja pöllyävää hiekkaa - siis kaikkea mikä likaa tai kastelee, ja onkin varsin hapan lähtemään ulos sateeseen tai kävelemään tallista maneesiin.

Tutustu hevoseen