Toiminta

Tietoa tallin toiminnasta, päiväjärjestyksestä sekä tallivuokran maksamisesta

Myrttisuon toiminta painottuu yksityishevosten majoittamiseen sekä tarinointiin. Tallilla tarinoidaan roolipelien muodossa ja tarinointi tapahtuu ihmisillä. Lisää pelaamisesta ja hahmojen luonnista voit lukea täältä.

Tallilla järjestetään myös muuta ohjattua toimintaa, kuten valmennuksia, hevoskursseja ja vaelluksia, joihin voi osallistua omalla hevosella. Vaikka varsinaista hoitajatoimintaa ei järjestetä, voit halutessasi ottaa omalle hevosellesi myös hoitajan. Kaikki toiminta tapahtuu foorumilla.

Myrttisuon arki

Päiväjärjestys

7.00 – Aamuruokinta
8.00 – Hevoset tarhaan
9.00 – Karsinoiden siivoaminen ja muut tallityöt
13.00 – Päiväheinät
20.00 – Hevoset sisälle ja iltaruokinta
22.00 – Talli suljetaan

Hevosen liikutus on omistajan vastuulla. Aikataulu on suuntaa-antava, mutta siitä voidaan jokaisen hevosen kohdalla poiketa. Hevosen omistaja voi myös itse hoitaa hevosensa ruokinnan ja tarhauksen.

Tallin viimeinen lähtijä huolehtii ovet lukkoon ja hälyttimet päälle (kytketään pääovien vierestä).

Vuokran maksu

Vuokran kuittaaminen tapahtuu aktiivisella pelaamisella niin roolipeleissä kuin hevosen päiväkirjaan kirjoittamisella, tapahtumiin ja valmennuksiin osallistumista unohtamatta. Tietynlaista aktiivisuutta ei vaadita, mutta mikäli pelaajasta ei kuulu pitkään aikaan eikä hän vastaa viesteihin, voidaan tallipaikka luovuttaa eteenpäin toiselle pelaajalle.

Aktiivisia pelaajia palkitaan mahdollisuuksien mukaan piirroksin ja valmennuksin.

Liity tallille

Liittymislomake aukeaa myöhemmin. Mikäli tallillamme on vapaita tallipaikkoja, voit lähettää sähköpostiin virtuaali@tiritomba.net hakemuksen, joka sisältää seuraavat tiedot:

  • Hahmosi nimi
  • Muutaman lauseen kuvaus hahmosta (kuka hän on, mistä hän on, miten hän on päätynyt Myrttisuolle, luonnekuvaus…)
  • Hahmosi rooli tallissa (hoitaja, omistaja, ratsastuksenohjaaja…)
  • Hevosen nimi (mikäli hahmosi tuo hevosen mukanaan)
  • Hevosen toimiva www-osoite (josta löytyy vähintään yksi piirretty kuva)

Kun hahmosi on hyväksytty tallille, luothan foorumille uuden käyttäjän hahmosi nimellä. Jos sinulla on monta hahmoa, voit luoda useamman käyttäjän.

Luethan pelin ohjeet ja säännöt ennen liittymistä!