Tervetuloa Myrttisuolle!

Myrttisuo on vuonna 2016 perustettu virtuaalinen talli. Myrttisuo majoittaa yksityisiä hevosia tiloihinsa, ja meiltä löytyy yhteensä 23 karsinapaikkaa sekä mahdollisuus pihaton rakentamiseen tarvittaessa. Meillä hevoset saavat huolenpitoa ympäri vuorokauden, ja arkisten rutiinien lisäksi pyrimme järjestämään aktiivisesti erilaista toimintaa sekä tallin porukalle että ulkopuolisille ratsukoille.

Myrttisuo tarjoaa pitkäaikaisia tallipaikkoja hyvine puitteine, ja tallielämää saa kokea myös monen muun työntekijän ja yksityisenomistajan kanssa. Tervetuloa viihtymään huolettomaan talliimme!

Tutustu talliin

Tallilla tapahtuu

Lue lisää Myrttisuon tapahtumista ja osallistu mukaan!

Ensilumen maasto

Su 7.11.

Tervetuloa osallistumaan ensilumen maastoon! Sääennusteet lupailevat Pirkanmaalle ensilumia sunnuntaina 7.11., joten lähdemme nauttimaan kauni...

Lue lisää

Viikonloppuleiri nuorille hevosille

18.6. - 20.6.

Tervetuloa kaikki nuorten hevosten omistajat ja hoitajat viettämään viikonloppua Myrttisuolle!

Lue lisää

Avoimet koulu- ja estevalmennukset

La 31.10.

Valmennuspäivä maaliskuun laatuarvostelutilaisuuksiin osallistuville hevosille.

Lue lisää

Nurmakoski

Myrttisuo on lämminhenkinen talli kauniilla paikalla Nurmakoskella, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Tallipihaan johtaa koivuilla reunustettu tie, ja tallin takapihalla on aukeaa ruohikkoa sekä muutamia omenapuita. Takapihalla on myös pieni lampi, jossa voi törmätä satunnaisiin vesilintuihin, sekä paljon tarhatilaa ja hyvät ratsastusmahdollisuudet.

Tutustu Nurmakoskeen

Myrttisuo tänään

Myrttisuo Sää tänään

  • Karsinapaikkoja vapaana: 8/23
  • Tallille haetaan uusia hahmoja ja pelaajia! Mm. tallityöntekijöitä, ratsastuksenohjaajia, yksityisenomistajia..!
  • Lue ohjeet ja liity mukaan!