Ensilumen maasto

Su 7.11.

Tervetuloa osallistumaan ensilumen maastoon! Sääennusteet lupailevat Pirkanmaalle ensilumia sunnuntaina 7.11., joten lähdemme nauttimaan kauniista talvisesta päivästä Nurmakosken luontopoluille. Pukekaa siis lämpimästi päälle!

Lähtö ja matka

Kokoonnumme tallipihassa sunnuntaina 7.11. klo 12:00 ja lähdemme yhdessä jonossa kohti Naavasuon luontopolkua. Kuljemme ensin nousuvoittoista reittiä vuoren laelle, jossa pääsemme ihastelemaan järvimaisemia. Takaisin laskeudumme loivia ja helppokulkuisia metsäpolkuja pitkin.

Kaakaokekkerit

Maastoreissu kestää kokonaisuudessaan n. 1,5 tuntia vauhdista riippuen. Tallille palatessa laitamme hevoset karsinoihin tai tarhaan ja kokoonnumme tallituvassa kuuman kaakaon äärellä. Nyt on siis täydellinen hetki päästä tutustumaan sekä lähimaastoihin, mikäli Nurmakosken luontopolku on vielä tutkimaton, sekä tietysti myös tallikavereihin, joihin törmää päivän aikana usein mutta joiden kanssa ei aina ehdi pysähtyä vaihtamaan kuulumisia.

————-

Maaston kuittaus

Maastoreissun voi kuitata kahdella tavalla:

1. Piirros tai tarina kuvasta. Voit kirjoittaa tarinan oman hahmosi näkökulmasta hevosesi päiväkirjaan tai piirtää kuvan reissusta samaan paikkaan!
2. Roolipelaaminen. Foorumille aukeaa piahkoin pelipaikka osallistujille, johon jokainen hahmo voi osallistua! Kirjoitusjärjestys on vapaa, eli omaa vuoroaan ei tarvitse odottaa. Luethan vielä ohjeet roolipelaamiseen.

Tärkeimmät ohjeet tiivistettynä:
– Viestimitta on vapaa. Lähtökohtaisesti tavoitteena voidaan kuitenkin pitää tekstikentällistä, eli pyritään välttämään vain muutaman lauseen roolivuoroja.
– Autohittaus on kielletty. Autohittaus tarkoittaa toisen hahmolla pelaamista. Et siis voi omassa rooliviestissäsi päättää, mitä toinen hahmo sinulle vastaa tai miten hän reagoi eri tilanteisiin.
– Roolipelaaminen on vuoropohjaista. Ethän siis kirjoita kahta viestiä peräkkäin vaan odotat vähintään yhtä viestiä väliin.

Huom! Ensilumen maastosta saa Myrttisuon ihka ensimmäisen merkin hahmolleen! Nyt on siis oiva tilaisuus lähteä kerryttämään merkkejä!

Lue lisää ja osallistu nyt!