Tervetuloa Caraliaan

Kuusi laumaa. Yhteinen saari.
Takana sotaisa menneisyys – toiveissa toisenlainen tulevaisuus.

08.03.2016 - Caralia sulkee ovensa

Pitkän harkinnan jälkeen olemme ylläpidon voimin päättäneet, että Caralian on vihdoin aika sulkea ovensa. Pääsivustoa ja foorumia ei enää tulla päivittämään. Hahmoillaan saa pelata, eikä ketään olla poistamassa foorumilta. Uusia käyttäjiä ei kuitenkaan enää valitettavasti hyväksytä.

Kiitos kaikille vanhoille pelaajille, jotka ovat pitäneet peliä näinkin pitkään pystyssä, ja kiitos myös uusille tulokkaille, jotka ovat tuoneet uutta elämää Caraliaan!

- Ylläpito


Uusi aika on koittamassa Caraliaan kapinoinnin ja vallankaappausten jälkeen. Laumanjohtajat rakentavat yhteistyötä pitkään keskuudessaan vallinneen epäluulon tilalle. Historia on opettanut heille, että uhka laumojen vapautta kohtaan ei nouse laumojen sisältä - se tulee ulkoa. Rajojen taakse on valvonnan alaisuuteen eristetty pieni joukko saarella eläviä laumattomia, joiden keskuudesta menneen kauhut ovat aina nousseet. Uusia vallankaappauksia ei aiota sallia, luottamus laumattomia kohtaan on olematonta. Mutta mitä mieltä laumattomat itse ovat? Ovatko he syypäitä menneisyyden hirmutekoihin? Entä seisovatko edes johtajien omat kansat kaikkien tehtyjen päätösten takana?
Kun muistoissa pitävät valtaa epäluulo ja pelko, pieninkin kipinä voi sytyttää ne uuteen paloon. Tavoitteina ovat yhteisymmärrys ja rauha, mutta millä keinoin ne saavutetaan? Jos menneisyyden pelätty varjo nousee uudelleen, kestävätkö laumojen välille solmitut uudet siteet... vai vastaako jokainen lopulta vain itsestään?

Caralian saari sijaitsee keskellä aavoja valtameriä kaukana mantereista, erossa ulkopuolisesta maailmasta. Tätä eristynyttä saarta asuttavat hevoset, joita oikulliset merivirrat näille vesille tapaavat kuljettaa. Kuusi itsenäistä laumaa elävät kukin omilla tarkoin varjelluilla alueillaan: vuoristossa, sademetsässä, aavikolla, jäätiköllä, tasangolla ja ylängöllä.

Caralia on foorumiroolipeli (mikä?), jossa pelaaminen tapahtuu luovan kirjoittamisen muodossa muiden pelaajien kanssa vuorotellen. Pelaajana sitä luot itsellesi hahmon, jonka näkökulmasta kirjoittaen osallistut peleihin ja rakennat hahmollesi suhteita, tapahtumia, juonenkäänteitä… elämää! Onko hahmosi entinen espanjalainen korkean koulun tähtiratsu, jonka kohtalo kääntyy päälaelleen tämän joutuessa luonnonolojen ja villihevosten hallitsemalle saarelle? Vai haluatko tehdä hahmostasi syntyperäisen caralialaisen, koko ikänsä vapaana laukanneen tuuliharjan, joka ei ihmisten maailmaa ole koskaan nähnytkään? Auttaako sinun hahmosi Caralian asukkaita rakentamaan saarelleen rauhaa - vai päinvastoin?

Valitse laumasi, luo oma hahmosi ja tule mukaan!

Peliä suositellaan paikoitellen raakojenkin tapahtumien ja juonien takia yli 13-vuotiaille.

Kaaosta hallitsemassa,
ylläpitäjät Sigitius & Siuri (ex. Sachiyo)

Päivitykset

31.12.2015      Linkkilistat päivitetty, linkinvaihtajia korjailtu.
25.11.2015      Peruspäivitys.
31.10.2015      Sivuston linkkien päivitystä.