Elise Malinen

Suomalainen, nainen
Vaaleahiuksinen, pituudeltaan 162 cm
Syntynyt 15.05.2004, iältään 18 v

Yleistä

Elise on lukiota käyvä nuori naisenalku. Aina reipas, iloinen ja auttavainen, ja hän on mielellään jokaisessa tapahtumassa mukana. Oli kyseessä sitten pihansiivoustalkoot tai suuremmat juhlat. Elisen kanssa on helppo tulla toimeen, sillä naisella ei ole suurempia ennakkoluuloja ja hän tutustuu mielellään uusiin ihmisiin. Naisesta saa todella helposti hyvän ja luotettavan ystävän, jonka kanssa jakaa elämän tärkeitä hetkiä niin hevosharrastuksen kuin ihmissuhteidenkin osalta.

Ulkonäkö ja tyyli

Elisellä on vaalea polkkatukka, joka on latvoista hieman kiharaa. Meikit keskittyvät yleensä huoliteltuihin kulmiin sekä ripsiin, mutta muuten nainen käyttää vain luonnollisia, ihon sävyisiä valmisteita - jos aina edes niitäkään. Eliseä ei haittaa tallilla ollessaan lika, kura tai poskille levinnyt ripsiväri, vaan nainen voi hyvillä mielin liikkua tallilla vaikka vasta heränneenä. Elisen iloiset vihertävänruskeat silmät tunnistaa jo kaukaa, ja naisella on aina hymy herkässä. Pituudella naista ei ole pilattu, ja Elise onkin vannoutunut pienhevos- tai poniratsastaja.

Elisellä ei ole mitään tiettyä pukeutumistyyliä. Vaatteensa hän ostaa joko kirpputoreilta tai alennusmyynneistä, ja suosii suurempikokoisia t-paitoja, erityisesti kesällä. Jalassa elisellä on tallilla usein joko ratsastushousut tai muut joustavat housut, muussa tapauksessa farkut - vyötärön korkeudella ei ole väliä. Tärkeintä ulkonäön sijaan on vaatteiden sopivuus tilanteeseen, eli keliin tai tekemiseen.

Hevosharrastus

Elise aloitti ratsastuksen ala-asteikäisenä ratsastuskoulussa. Tallielämä vei tytön aivan mennessään, ja monien hoitohevosrupeamien jälkeen yläasteen alkupuolella, pitkän kinuamisen jälkeen totta kai, oli aika hankkia oma hevonen. Omakotitalo suurella tontilla mahdollisti sen, että vanhasta autotallista saatiin rakennettua talli ja pihaan asutettiin sekä vuonohevosori Ragnvald sekä tälle (että Elisen pikkusiskopuolelle Julialle) kaveriksi vuokrahevosia. Vuonna 2020 vanhemmille kuitenkin tuli ero, ja asunto tontteineen myytiin pois. Onneksi läheltä löytyi uusi talli, Myrttisuo, jossa oli vielä vapaita karsinapaikkoja Ragnvaldille.

Elisen perhe

Äiti: Outi Ruuskanen
Isä: Kimmo Malinen
Pikkusiskopuoli: Julia Malinen

Koulutus ja työ

2020 -> Lukio