Sanni Jokela

» Husun omistaja

suomalainen, nainen
s. 20.09.2003, 20-vuotias

Ammatti/koulutus: --
Asuinpaikka: Tampere (Nekala)

Tietoa

Ulkonäkö

153 sentin pituus ja pikkupojan muodot, kylmänvaalea ja vähän huolettomasti laitettu tukka sekä pistävästi katsovat, suurehkot ruskeat silmät mustilla rajauksilla. Ympäri kehoa sillä on halvalla joltain tutun tutulta saatuja, ei mitään merkitseviä tatuointeja. Se pukeutuu rennosti Vanseihin, mustiin farkkuihin, huppareihin ja t-paitoihin.

Luonne

Sanni on tyttö, joka ei tunnu välittävän mistään tai kenestäkään. Se on piikikäs ja ilkeä ihan tahallaan eikä anna itsestään mitään kenellekään, mutta jostain kumman syystä sillä on myös ystäviä. Teiniaikoina siksi, että se tiesi, mistä löytyi bileet ja mistä sai tupakkaa. Nykyään ehkä siksi, että on kaikesta huolimatta ehdottomasti parempi olla sen ystävä kuin vihollinen.

Sanni ei ole koskaan opiskellut itselleen ammattia. Se on se tyyppi, joka vietti koko yläasteen luvattomilla tupakkatauoilla ja kasvatuskeskusteluissa. Tyttö ajautui peruskoulun huonolla päättötodistuksella ammattikouluun konetekniikan alalle, joka kiinnosti sitä noin nolla prosenttia. Se lintsasi niin paljon, että lopulta siihen kyllästyttiin ja se potkittiin pihalle, eikä Sannia oikeastaan haitannut. Se pärjää kyllä; jos ei valtavilla tuloilla niin loputtomalla itsevarmuudella ja sydänvaivoihin kuolleen mutsin jättämällä perinnöllä. Se pärjää, on aina pärjännyt.

Sanni kulkee tallille varmasti viritetyllä Derbi Sendalla, joka on sen toisiksi suurin ylpeydenaihe heti Husun jälkeen. Tai ehkä jopa suurin.

Sellainen se on, ja sen nimi on Sanni.

Merkit

tulossa