Rimma Sjöroos

» Bluen omistaja

Suomalainen, nainen
s. 15.09.1984, 39-vuotias

Ammatti/koulutus: Fysioterapeutti
Asuinpaikka: Turku (vielä toistaiseksi)

Omat sivut

Tietoa

Rimmasta

Ehkä olen ikuinen taivaanrannanmaalari sekä romantisoija. Rakastan omaa rauhaa sekä tilaa, mutta toisinaan kaipaan valtavasti juttuseuraa – puhumattakaan porukalla maastoilusta! Miessotkuja on ollut enkä niitä (empä) tähän hetkeen kaipaa, mutta satunnaiset flirttailut kahviloissa ja baareissa pitävät kyllä mielen terävänä. Huomaan, että oon jokseenkin silloin elossa enkä mikään vanhaksi piiaksi leimattu hevoshullu.

Hevostaustaa on kertynyt tähän ikään mennessä kolmisenkymmentä vuotta. Ratsastuskoulutunteja, vuokrahevosia ja puoliylläpitohevosia, joista toisin mainituilla olen myös kilpaillut niin este- kuin kouluratsastuksessa kansallisella tasolla. Sittemmin ovat kilpailuhaaveet jääneet, koska koen, että nykyään kiinnostavat satunnaiset valmentautumiset, itsenäiset treenit sekä kiitolaukkamaastot!

Vielä toistaiseksi asun Turussa, mutta muutto Tampereelle on edessä on aivan lähiviikkoina. Vielä joskus mä perustan oman hyvinvointialan yrityksen, mutta milloin ja mihin, sitä en vielä tiedä. Nurmakoskella käytyäni tutustumassa ihastuin tuohon kaupunkiin, ja mikseipä sielläkin olisi otolliset paikat vastaavanlaiselle yritykselle. Mennään kumminkin hetki kerrallaan ja vähän kuin ”go with the flow”-meiningillä.

Ulkonäkö

Ulkonäön tarkempi kuvaus tulee, kun saan hahmokuvan käsiini

165cm pitkä, olkapäille yltävät vaaleat hiukset, harmaansinertävät silmät. Normaali painoinen ja ihan tavallinen suomalainen nainen. Tunnistaa neutraaleista väreistä ja hillitystä pukeutumisesta; rakastaa ylikaiken neuleita, villapaitoja ja huppareita. Villasukat ilmestyvät jalkaan jo hyvissä ajoin elokuussa ja pipo on tiukasti päässä syyskuusta lähtien. Kuten sanottua, maalaisromanttinen, joten siihen mukaan myös pukeutuminen.

Merkit

tulossa