Julia Malinen

» Beten omistaja

Suomalainen, nainen
s. 15.07.2007, 16-vuotias

Ammatti/koulutus: Yläastelainen
Asuinpaikka: Nurmakoski (Hertonpohja)

Tietoa

Luonne

Julia on kiltti ja hyvätahtoinen nuori, jolla kuitenkin puskee välillä varhaisteinin piirteet esiin. Julia on kuitenkin todella vastuuntuntoinen: koulun tyttö on suorittanut hyvillä arvosanoilla (matematiikan ongelmia lukuunottamatta) ja kotiintuloajat ovat aina pitäneet.

Hevosharrastus

Julia on yläastetta käyvä tyttö, jonka elämä on aina koostunut hevosista. Jos Julia ei ollut lukemassa Hevoshullua tai Villivarsaa, oli hän leikkimässä oman puuhevosensa kanssa pihassa. Jo ala-asteella Julia kuitenkin – monen muun luokkakaverin tavoin – oli erittäin kiinnostunut hevosen omistamista. Tytön ollessa vasta 10-vuotias omaan pihaan saapui ensimmäinen vuokraponi, welshponi Dora. Siitä asti harrastus on jatkunut vuokra- ja hoitohevosten parissa, kunnes 14-vuotiaana oli vihdoin aika ostaa tytölle oma poni.

Julia ei ole tavoitteellinen ratsastaja, mutta kehittyy kyllä mielellään ja ottaa palautetta vastaan. Enemmän hän tykkää viettää aikaa pienempien hevosten ja ponien kanssa puuhaillessa ja hoitaessa.

Historiaa

Vuonna 2020 Julian vanhemmat erosivat ja isän jäädessä Suomeen äiti ja Julia lähtivät etsimään uusia tuulia Norjasta. Julia aloitti vuodenvaihteessa uudessa koulussa kesken lukukauden ja lähti etsimään myös muita harrastuksia pohjoisesta pienestä kylästä. Ilokseen hän törmäsi Shelyesiin ja päätyi lopulta pienen shetlanninponiruunan Samin hoitajaksi. Lukukausi oli nopeasti ohi, ja kesällä 2021 Julialla oli suuri päätös edessään: jäisikö hän Norjaan vai muuttaisiko takaisin Suomeen? Lopulliseen päätökseen saattoivat vaikuttaa isän omakotitalossa oleva tyhjä huone sekä siskon vuonohevosori Ragnvald, jonka kotitallilla sattui olemaan vapaita karsinapaikkoja.

Merkit

tulossa