Christer Keloluoto

» Tuulin omistaja

Suomalainen, mies
s. 25.04.1995, 29-vuotias

Ammatti/koulutus: Graafinen suunnittelija
Asuinpaikka: Tampere

Tietoa

Ulkonäkö

178-senttinen, normaalivartaloinen nuori mies. Punertavan ruskeat hiukset jotka ovat yleensä lyhyelle mallille leikatut, siististi laitetut. Haalean siniset silmät joita reunustaa musta kehyksiset silmälasit ajoittain.

Christerin pukeutuminen on pääasiallisesti siistejä, hieman slim fittiä rennompia t-paitoja sekä farkkuja. Siistit ja mukavat kengät ovat myös tuolle olennaisia tunnusmerkkejä. Hyvä ryhtinen ja muutenkin miellyttävän näköinen nuori mies.

Luonne

Christer on hiljainen ja sivuunvetäytyvää tyyppiä. Keskustelijana se joka tarjoaa kohteliaita mutta lyhyitä vastauksia varsinkin jos ei koe olevansa keskustelun aihepiiriä tai omaa mitenkään selkeitä mielipiteitä. Tutuista aiheista tai mielenkiinnon kohteista voi käydä pidempiäkin keskusteluja vaikka onkin hidas lämpenemään ja innostuessaankaan tuosta ei saa kovinkaan suuria reaktioita irti.

Muuten

Nuori mies vuokraa kerrostalo kolmiota ja yksi huoneista toimiikin tuon toimistona. Työskentelee omassa firmassaan jonka on perustanut jo opiskeluaikoina ja työnään tekee graafista suunnittelua. Mielenkiintoisten projektien aikana omaa taipuvuutta työnarkomaaniuteen ja vaikka osaakin pääasiallisesti jättää työasiat työhuoneseensa, saattaa ne silti tulla mukaan arkielämään satunaisesti.

Hevosten lisäksi harrastaa miekkailua, pääasiallisesti historiallisella puolella mihin sai kipinän törmättyään historialliseen ratsastamiseen. Ei koe itseään kovinkaan kummoiseksi kummassakaan asiassa eikä omaa minkäänlaista mielenkiintoa normaalia ratsastamista kohtaan.

Merkit

tulossa