Villa Castor

Volturno

VH21-076-0006 / #PKK4114

BWP, ori, Ruunikko, arv. 165 cm
s. 15.03.2021, 1 v
Este-/kenttäpainotus: koulutetaan

Omistaja: Villa Castor, Pauliina Sajasalo (VRL-11290)
Kasvattaja: Le manoir de Schepper, VRL-01544

Luonne

Orivarsa oli jo ennen syntymäänsä meille varattu. Kerromme Volturnosta – jonka lempinimi on vielä harkinnassa – lisää, kun ori pääsee kunnolla kotiutumaan uuteen talliinsa.

Kuvat © VRL-10864

Suku

i. Cornicen SI, rn, 166 cm KTK-II ii. Caligo XX XX, rnkrj, 163 cm - evm iii. William Tell Overtrue XX XX, rnkrj, 161 cm - evm
iie. Viper XX XX, prn, 169 cm - evm
ie. Tamborita SI, rn, 163 cm - evm iei. Trombone I SI, rn, 167 cm - evm
iee. Aster di Argent SI, rt, 169 cm - evm
e. Tournai BWP, rt, 165 cm VIP MVA, Fn, KTK-III ei. Tournesol BWP, vrt, 169 cm - evm eii. Tornado SF, prn, 168 cm - evm
eie. Scharlakenrood BWP, tprt, 166 cm - evm
ee. Lorenzia BWP, prn, 166 cm - evm eei. Lamborghini BWP, rt, 166 cm - evm
eee. Blue Lotus XX XX, rn, 166 cm - evm

Volturno ei tarjolla jalostukseen

Kilpailukalenteri

Päiväkirja ja valmennukset

14.12.2021 Päiväkirjamerkintä – kirjoittanut: Omistaja (VRL-11290)

Toiset tilaavat joululahjansa hyvissä ajoin marraskuun puolella. Minä puolestani laitoin lahjani tilaukseen jo viime keväänä – ja tällä viikolla ne vihdoin saapuivat. Uudet, upeat jalostushevosenalut!

Quintiliano sekä Volturno saapuivat talliimme yhteiskuljetuksella Saksasta. Olin nähnyt Volturnon ainoastaan valokuvissa, ja jo silloin ajattelin, kuinka paljon yhteneväisyyksiä siinä onkaan tallimme Romancon kanssa – tummanruunikko väritys sekä pieni tähti otsalla voisi kertoa kyseessä olevan isä ja poika. Nyt Volturnon saapuessa huomasin hevosten kuitenkin olevan kuin yö ja päivä: siinä, missä Romanco suorittaa kaiken huolellisesti ja käyttää päätään, on Volturno enemmän ”teen ensin ja ajattelen sitten” -tyyppinen työskentelijä. Osittain ehkä vielä nuoren hevosen malttamattomuutta, mutta ulkonäköön yhteneväisyydet lopulta jäävätkin.

Joka tapauksessa, Volturno sekä muut nuoret orit tarhattiin heti porukassa, sillä vieroitus, pitkä muuttomatka ja uusi kotitalli olivat todella suuria muutoksia hevosille, jotka olivat eläneet tähänastisen elämänsä emänsä suojissa. Hevoset toivat toisilleen turvaa ja tukea, eikä mennytkään kovin kauaa, kun nuoret orit alkoivat reipastua ja nauttia tarhaan sataneesta lumipeitteestä.

Odottavan aika on pitkä, sanotaan, ja se todella piti paikkansa. Tämä kaikki kuitenkin oli odottamisen arvoista, tuumin, kun istuin toppatakki päällä tarhan laidalla ja katsoin orien iloista riehumista. Edessäni oli upeita hevosia, joiden kanssa pääsisimme vuosien aikana kokemaan varmasti vielä paljon!

Volturno on virtuaalihevonen

Tämä hevonen ja sen tekstit ovat täysin fiktiivisiä. Kyseinen hevonen ja sen tekstit eivät liity mihinkään olemassa olevaan hevoseen.