Harmittoman Sorina

Nimi: Harmittoman Sorina, "Sorina" Rekisterinumero: VH16-018-0235
Rotu: Suomenhevonen Omistaja: Kuuralehto, Siguri (VRL-11290)
Sukupuoli: Tamma Kasvattaja: Harmiton, Minja.E (VRL-14226)
Syntynyt: 10.01.2016, 13 v (satunnainen) Koulutustaso: ko: heB, re: 100 cm, ke: helppo
Säkäkorkeus: 157 cm Painotus: Yleispainotus
Väri: Rautias Suku: 1-polvinen
Meriitit: -

Virtuaalihevonen | Kuvat © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

Luonne

Vaikka Sorina kuinka on Harmittoman kasvatti (itse asiassa ensimmäinen oma kasvatti) on se siitä huolimatta hiton fiksu likka – ei ollenkaan samanlainen reikäpää tai kumisaapas kun muut meijän kantturoista. Älykkyytensä tyttö osoitti jo itse asiassa ensimmäisinä elinpäivinään ja eihän siitä voinut olla kuin hyvillään. Vanhemmiltaan se tais periä rauhallisuuden ja lempeyden, mutta kaikkien onneksi tamma ei ole yhtä mitäänsanomaton kun mamma ja pappa. Tarvittaessa Sorinasta meinaan löytyy kaasupoljin, eikä se oma tahtokaan ihan vieras sana tunnu olevan – vaikkei se sitä kovin usein käytäkkään vaan pomppii mielummin muitten pillien mukaan.

Hoitaessa Sorinaa voi pitää irrallaan tai kiinni, ihan miten hoitaja itse parhaaksi näkee. Se seisoo kiltisti ja kaikessa rauhassa paikoillaan, silloin tällöin vain kääntää päätään vilkaistakseen hoitajan tekemisiä. Joskus Sorinankin uteliaisuus voittaa kaikki muut vaikuttavat voimakentät ja silloin tamma tuppaa aloittamaan jonkun luokan pyhiinvaelluksen omassa karsinassaan – älykkönä se kuitenkin tajuaa lopettaa saman tien, kun hoitaja niin käskee, eikä yritä leikkiä tulella jatkamalla hääräilyä. Ihan pienetkin muksut voi valvovan silmän alla hoitaa ja tutustua Sorinaan, sillä tyttö osaa käyttäytyä pienten räkänokkien kanssa tilanteen vaatimalla tavalla. Onpa sitä tämän piirteen vuoksi tullut huomattua, että kyllä tässä tytyssä mutsi -ainesta on, kun sinne asti päästään! Varustus luonnistuu kun mikä tahansa muukin hoitotoimenpide, eikä eläinlääkäri tai kengittäjäkään onnistu Sorinan sisäistä rauhaa järkyttämään.

Selästä käsin Sorina on monipuolinen paketti – koulu, este, maastoesteet, kaikki sujuu. Tämä voikin olla syy sille, miksi Sorinasta tuli kenttähevonen. Pääosin tamma on aina innokas ja kuuliainen ratsastettava, mutta jokaiselta ilopilleriltäkin löytyy niitä huonoja päiviä. Silloin kun Sorinalle semmoinen sattuu kohdille, saa sen kanssa kääntää ja vääntää kättä minkä ehtii ja ne yksinkertaisimmatkin asiat muuttuu ihan käden käänteessä maailman isoimmiksi ja ylitsepääsemättömiksi jutuiksi. Eipä sitä voi mennä tästä moittimaan, sillä ei sitä usein tapahdu – huonoina päivinä on vain pidettävä suosiolla vapaapäivä tai purra hampaita ja ottaa haaste vastaan. Olipa tamman päivä miten huono tahansa, saa sen askellajit aina täydet pisteet. Ravi on unelma tasaista ja lennokasta, laukka pyörivää ja reipasta.

Sileällä työskentely, kouluratsastuksenakin tunnetaan, on selvästi se hankalampi laji Sorinan kanssa. Tammalle on koko ajan keksittävä vaihtelevia tehtäviä, että mielenkiinto ei lopahda, sillä tällöin hommat menee persiilleen. Sorinalla on kyllästyessään taipumus unohtaa työnskentely kokonaan ja keskittyä ihan mihin tahansa muuhun asiaan – keskellä kenttää oleva paskakasakin tuntuu kelpaavan viihdykkeeksi. Jos tehtävät pysyy mielenkiintoisina ja vaihtelevina, on neitokainen rehellinen ja yritteliäs.

Esteillä peto on irti! Sama se onko edessä rata- vai maastoesteitä, tyttö on aivan liekeissä. Se rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joista jälkimmäisiä ei tytyn kanssa joudu kuitenkaan järin usein kohtaamaan. Sen verran Sorinakin omaa harkintakykyä ja älliä, ettei saattaisi itseään (ja ehkä se ajattelee ratsastajaakin) vaaraan. Sorinasta kuitenkin löytyy vauhtia vaikka muille jakaa ja siksi sen selkään ei ihan osaamatonta jänishousua voi heittää – kun jarrut ei toimikkaan ihan halutulla tavalla, voi äkkiä mennä sormi suuhun. Parhaimman lopputuloksen saa, kun Sorinan selkään houkutellaan kylmähermoinen kaksijalkainen, joka osaa toimia kaikissa mahdollisissa tilanteissa ja uskataa antaa tammalle itselleen tehdä päätöksiä – esimerkiksi sen hiton vauhdin tai ponnistuspaikkojen kanssa.

Edes ensimmäinen esiintyminen isommalla kirkolla (eli jossain muualla kun omalla kotitallilla) ei ollut tammalle ongelma eikä mikään. Se käyttäytyi kun kokenutkin konkari, eikä sitä häirinnyt vaikka ympärillä hääräili paljon populaa ja sieltä täältä kuului ihmeellisiä ääniä – senkun käänsi vaan päätään laiskanpuoleisesti vilkaistakseen, mitä missäkin tapahtuu. Iän myötä tyttö on tuntunut vain muuttuvan rauhallisemmaksi, mikäli se edes on mahdollista tuolla luonteella, joten kisahoitajia ei ainakaan ole turhan hankala löytää – kuka tahansa, joka osaa pitää narua kädessä ja kättä nyrkissä pystyy siihen. Selästäkään käsin meno ei ole sen erilaisempaa kuin kotikentällä, tamman keskittyminen vain on huomattavasti parempi.

Luonne © kasvattaja

Suku

i. Taivaantakoja sh, m, 157 cm KTK-II ii. I.N. Rosteri evm iii. Restori evm
iie. I.N. Loiste evm
ie. Taivaankutoja evm iei. Vartti-Hurja evm
iee. Pilvenkehrääjä evm
e. Sokerisin Sormin sh, rt, 157 cm ERJ-II, KRJ-II ei. Eri-Mieli evm eii. Eri-Mies evm
eie. Mieli Tietty evm
ee. Sokeri Sisko evm eei. Makeisrosmo evm
eee. Sokerisydän evm

ii. Isänisä on I.N. Rosteri – täysin musta, 161cm korkea suomenhevosori ja luonteeltaan todellinen herrasmies. Ori oli pitkään ja hartaasti suunniteltu ja siitä odotettiin vanhempiensa kaltaista kilpahevosta. Kun ori sitten viimein aloitti kilpauransa, eteni tämä hetkessä Vaativa B -tasolle ja pian sen omistaja halusi kokeilla hevosensa potentiaalia myös estepuolella, eikä ollenkaan huonommalla menestyksellä. Vaikka Rosterista näki kauas, että se oli enemmän koulupuolen osaaja, sujui siltä myös 100cm -esteradat ilman sen suurempia ongelmia – ja onnistuipa se myös sijoituksia haalimaan itselleen. Koska orin omistaja oli ehtinyt suunnittelemaan, että kilpauran päätyttyä herra siirtyisi siitosoriksi, päätti tämä viedä silmäteränsä kantakirjattavaksi. Sieltä Rosteri palasi toisen palkinnon kanssa, saaden huippupisteet rakennearvostelusta. Ori saavutti nopeasti suuren suosion jalostusorina, mutta vain harvat ja valitut saivat tammansa astutettua sillä. Tänä päivänä Rosterilla on 25 jälkeläistä, mutta määrän on mahdollista vielä kasvaa – astuuhan ori vielä satunnaisesti tarkkaan valittuja tammoja.

iii. Restori oli 160cm -korkea musta suomenhevosori, varustettuna sporttisella ja kevyellä rakenteella. Luonteeltaan se oli oriki kiltti ja rauhallinen yksilö, jonka kanssa ihmiset tulivat hyvin juttuun. Nuorella iällä Restori kilpaili vain kouluratsuna Helppo B -tasolla, mutta hyvinkin pian kuvioihin astui kenttäratsastus, sillä omistaja oli huomannut orissa olevan potentiaalia myös estepuolelle – ori eteni CIC1 -tasolle, jossa se haali menestystä. Kilpailu-uransa lomassa Restori toimi myös aktiivisesti jalostusorina ja jälkeläisiä orille kertyi viitisenkymmentä. Restori lopetettiin 22 -vuoden iässä alati pahenevien vanhuuden vaivojen takia.

iie. I.N. Loiste oli kaunis tummanruunikko suomenhevostamma, jolta korkeutta löytyi 161cm. Pitkälle ei Loisteen elämä ehtinyt, sillä 9 -vuotiaana tamma onnistui loukkaamaan itsensä ja jouduttiin sen vuoksi lopettamaan. Tamma tunnettiin äkkipikaisena ja äksynä tapauksena, jolla oli taipumus antaa lajitovereilleen ihan surutta kyytiä, jos nämä eksyivät neidin reviirille – tästä syystä se tarhattiin yksin. Tallille oli kuitenkin palkattu hetki sitten uusi työntekijä, joka vahingossa tarhasi Loisteen toisen hevosen kanssa ja lopputuloksena oli kahden tamman välinen taisto – lopputulema oli, että tarhakaveri potkaisi Loistetta jalkaan. Eläinlääkärien suorittamien tutkimusten jälkeen todettiin, että jalka oli pahoin murtunut ja kuntoon sitä ei saisi. Taivaantakoja jäi tamman ainoksi jälkeläiseksi.

ie. Isänemä Taivaankutoja on tummanruunikko 155cm -korkea suomalaiskaunotar, joka on siunattu mitä lempeimmällä ja huomaavaisimmalla luonteella. Se kilpaili kouluratsuna Helppo A -tasolla yhdessä kasvattajansa Eveliina Keron kanssa hyvällä menestyksellä ja viiden vuoden iässä tamma kantakirjattiin III -palkinnolla. Vielä tänäpäivänäkin tamma kiertää koulukentillä, joskin ei niin ahkeraan kuin nuoremmalla iällä. Jälkikasvua Taivaankutojalle kertyi kahden varsan verran – yksi ori ja yksi tamma, mutta huhujen mukaan tämän kasvattaja on kaavaillut astuttavansa Taivaankutojan vielä kertaalleen.

iei. Vartti-Hurja, tummanruunikko, 155cm -korkea suomenhevosori oli nimensä veroinen tapaus. Yli-energisen luonteensa vuoksi orille oli hankala löytää tarpeeksi osaavaa ja päättäväistä hoitajaa, eikä sen selkäänkään suostunut kukaan nousemaan ilman kiristystä, lahjontaa ja katteettomia lupauksia – sen verran helposti ori tuppasi kiikuttamaan ratsastajia oman mielensä mukaan. Joidenkin harvojen ihmisten kanssa Vartti-Hurjalla kemiat kuitenkin kohtasi, jolloin tämä oli ihan mukiinmenevä tapaus, jonka kanssa kilpailtiin esteratsastuksessa 100cm -luokissa. Jalostukseen Vartti-Hurjaa ei liiaksi käytetty – kolme varsaa se kuitenkin ehti jättämään jälkeensä ja kuuleman mukaan niistä jokaisesta kasvoi ihan mallikelpoisia nelijalkaisia.

iee. Pilvenkehrääjä oli 153cm -korkea ruunikko suomenhevostamma ja kotitallinsa virallinen tuuliviiri. Tammalla oli taipumus muuttaa mieltään sekuntin sadasosassa, eikä mikään tuntunut sitä ikinä miellyttävän – aina joku oli huonosti ja siitä neiti saikin lempinimen Myrtty. Tamma kilpaili omistajansa kanssa keskinkertaisella menestyksellä Helppo B -tasoisilla kouluradoilla, kunnes Myrtyn täytettyä 7 -vuotta, joutui omistaja siitä luopumaan hankalan elämätilanteensa vuoksi. Ensin tamman oli tarkoitus muuttaa junnulle kilpahevoseksi, mutta pian tämä ilmoittikin löytäneensä itselleen sopivamman ja osaavamman tapauksen – niinpä Myrtty päätyi uudelleen myyntiin. Tällä kertaa eräs ratsastuskoulu kiinnostui Pilvenkehrääjästä ja pian tämä muutti uuteen kotiinsa. Huolimatta siitä, että Myrtyllä oli tapana näyttää jatkuvasti hapanta naamaa, tuli siitä nopeasti tuntilaisten suosikkihevonen – olihan se tasaisen varma ja helppo hevonen selästä käsin. Jälkikasvua tamma jätti jälkeensä vain yhden varsan verran.

ei. Emänisä Eri-Mieli on rautias, 158cm -korkea suomenhevosori, joka omasi hyvän, kevyen rakenteen ja ruunamaisen lempeän luonteen. Se kilpailee esteratsastuksen parissa, 100cm -luokissa hyvällä menestyksellä ja onhan tuo startannut muutamaan otteeseen myös 110cm -luokissa. Eikä menestys niissäkään ole ollut hullumpi. Silloin tällöin Eri-Mieli käy esittelemässä kykyjään myös kouluradoilla, joista se kuitenkin hakee pääosin vain kokemusta – palkintoja ori ei vielä ole montaa onnistunut keräämään mukaansa. Jälkeläisiä Eri-Mielellä on viisi kappaletta, joista kolme on seurannut isänsä jalan jäljissä esteratsastuksen saloihin ja kaksi toimii lähinnä äiti&tytär -harrastehevosina.

eii. Eri-Mies oli punarautias suomenhevosori, jolta löytyi sekä näköä, että kokoa – herran säkäkorkeus lähenteli 170cm. Ori tunnettiin hyvin suomenhevospiireissä ja jälkeläiset menivät kuin kuumille kiville. Syytä tälle ”haluan hevoseni sukutauluun nimen Eri-Mies” -buumille ei ikinä keksitty, olihan ori kaikin puolin melko tavallinen. Orin omistaja ei kuitenkaan missään vaiheessa ollut järin innokas jalostustoimintaan, joten hevosen jälkeläismäärä jäi kymmeneen. Kilpailuissa Eri-Mies kiersi silloin tällöin ja menestyi keskinkertaisesti – muutamat sijoitukset sieltä täältä.

eie. Mieli Tietty oli kilpailukentillä hyvin menestynyt 152cm -korkea, rautias suomenhevostamma. Se kilpaili aktiivisesti 100cm -luokissa esteillä, mutta kilpauran pelättiin loppuvan lyhyeen tamman jalasta löydetyn vamman vuoksi. Useat klinikkakäynnit ja eläinlääkärien lausunnot kuitenkin kertoivat, että levolla tammasta saataisiin vielä kilpailukuntoinen, sillä vamma ei ollut millään muotoa vakava. Lähes kahden vuoden huolellisen lepo- ja kuntoutusrumban jälkeen Mieli Tietty oli taas valmis kilpailuihin, mutta tällä ajalla omistaja oli ehtinyt muuttamaan mielensä. Tamma jatkoi kilpailemista, joskin kouluratsuna Helppo A -tasolla. Mieli Tietty jäi eläkkeelle 16 -vuotiaana ja kuoli luonnollisesti kotitallillaan 25 -vuoden iässä. Jälkikasvua tammalla on kaksi kappaletta.

ee. Emänemä Sokeri-Sisko ei ole millään lailla tunnettu tapaus. Rautias, 153cm -korkea tamma toimi elämänsä pääosin harrastehevosena, näyttäytyen silloin tällöin kilpailukentillä hakemassa kokemusta ja hyvällä tuurilla myös sijoituksen. Kilpailumenestyksen tai hieman romuluisen ulkomuotonsa vuoksi ei tammaa jalostukseen oltaisiin haluttu, mutta sen luonne sai ihmiset innostumaan neitokaisen jälkeläisistä. Luonteeltaan tamma oli harvinaisen upea yksilö, jonka sydän tuntui olevan puhdasta kultaa ja käytöstavat priimaa – ja nämä piirteet periytyivät tehokkaasti, toisin kuin sen ulkonäkö. Huomattiin, että valitsemalla rakenteellisesti hyvä isä, saatiin tammasta hyvä rakenteisia ja ennen kaikkea upea luonteisia jälkeläisiä, joita tammalle ei kuitenkaan kertynyt montaa. Tällä hetkellä tammalla on kaksi jälkeläistä, mutta suunnitelmiin kuului sen astuttaminen vielä kertaalleen.

eei. Makeisrosmo oli tummanruunikko, 160cm -korkea suomenhevosori ja oman tallinsa herkkuperse, joka yritti parhaansa mukaan varastaa kaikkien ympärillä pyörivien ihmisten taskuista herkut. Nimensä herra saikin tästä piirteestä, sillä jo ensimmäisinä elinpäivinä se tuntui kiinnostuvan enemmän ruuasta kuin mistään muusta. Ori kilpaili muutaman vuoden ajan esteratsuna 100cm -luokissa ihan kelpo menestyksellä, mutta jalkojensa vuoksi kilpakentät jäivät pois kuvioista jo melko varhaisessa vaiheessa. Koska orin kasvattajalla ei ollut tilaa tai liiemmin edes käyttöä jalkavaivaiselle hevoselle, päätti tämä myydä herran. Kolmen kuukauden aikana siitä tuli kuitenkin vain yksi kysely – ratsastuskoulu oli valmis ostamaan Makeisrosmon, mutta ennen sitä se tulisi ruunata. Pikku hiljaa kasvattaja alkoi kyllästymään tilanteeseen ja ilmoitti koululle, että ori muuttaisi heille heti ruunauksen jälkeen. Makeisrosmo astui yhden kasvattajansa tammoista, olihan sillekin yksi jälkeläisen saatava, jonka jälkeen ori ruunattiin. Vielä tänäkin päivänä Makeisrosmon voi nähdä saman tallin kaviouralla kiikuttamassa innokkaita oppilaita selässään, sillä pienen alkumyrttyilyn jälkeen hevonen alkoi viihtymään uudessa kodissa ja jopa nauttimaan työstään – saihan lapsilta aina läjäpäin herkkuja!

eee. Sokerisydän oli peräisin samalta kasvattajalta kuin Makeisrosmo ja ainoa tamma, jonka kyseinen suomenhevonen ori-aikoinaan astui. Tamma kilpaili kasvattajansa kanssa 80cm -luokissa esteillä 10 -vuotiaaksi asti, jolloin se siirrettiin kouluratsuksi. Pari vuotta tamma kiersi Helppo A -tason kouluratsastuskisoissa, kunnes 13 -vuotiaana se siirrettiin kilpailueläkkeelle. Tällöin tamma toimi pääosin omistajansa 13 -vuotiaan tyttären opetusratsuna. Lempeä luonteinen tamma varsoi kolmesti, mutta jälkeläisiä sillä on siitä huolimatta neljä. Harvinaista kyllä, Sokerisydän kun sattui varsomaan kaksoset ilman mitään ongelmia. Tamma lopetettiin 23 -vuotiaana pahan ähkyn vuoksi.

Sukuselvitys © kasvattaja

Kilpailukalenteri, valmennukset ja päiväkirja

Kouluratsastus (KRJ)

11.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 2/30
11.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 4/40
12.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 6/40
12.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 3/40
15.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 5/30
18.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 6/40
18.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 3/40
19.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 5/40
19.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 3/30
19.07.2016 - kutsu - KRJ / heC - 4/30
19.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 4/30
20.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 3/30
20.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 3/30
21.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 2/30
23.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 1/40
24.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 3/40
24.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 4/47
25.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 1/47
28.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 1/40
29.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 5/30
30.07.2016 - kutsu - KRJ / heB - 1/30
02.08.2016 - kutsu - KRJ / heC - 5/30
03.08.2016 - kutsu - KRJ / heB - 3/40
07.08.2016 - kutsu - KRJ / heB - 1/40
07.08.2016 - kutsu - KRJ / heB - 1/30
07.08.2016 - kutsu - KRJ / heB - 4/40
09.08.2016 - kutsu - KRJ / heC - 3/30
10.08.2016 - kutsu - KRJ / heC - 2/30
11.08.2016 - kutsu - KRJ / heB - 4/30
13.08.2016 - kutsu - KRJ / heB - 1/30
14.08.2016 - kutsu - KRJ / heC - 3/30
14.08.2016 - kutsu - KRJ / heB - 3/30
22.08.2016 - kutsu - KRJ / heB - 1/30
25.08.2016 - kutsu - KRJ / heB - 2/30
26.08.2016 - kutsu - KRJ / heB - 1/30
27.08.2016 - kutsu - KRJ / heB - 4/40
30.08.2016 - kutsu - KRJ / heB - 3/40
30.08.2016 - kutsu - KRJ / heC - 3/29
30.08.2016 - kutsu - KRJ / heB - 3/30
01.09.2016 - kutsu - KRJ / heB - 1/40

Esteratsastus (ERJ)

16.07.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 6/62
17.07.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 2/40
18.07.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 1/63
23.07.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 5/40
25.07.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 6/40
26.07.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 4/40
26.07.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 4/63
30.07.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 6/63
02.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 5/30
06.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 5/30
06.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 3/30
07.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 3/30
09.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 4/62
09.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 2/63
11.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 1/40
11.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 1/30
11.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 3/40
11.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 2/50
11.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 6/50
12.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 4/50
12.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 5/30
12.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 3/63
13.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 4/30
15.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 3/40
15.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 5/30
16.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 5/40
16.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 5/40
17.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 5/40
17.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 2/40
17.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 5/50
18.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 1/50
18.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 6/40
18.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 2/40
18.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 1/30
20.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 2/30
20.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 3/62
21.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 2/40
21.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 3/50
22.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 1/40
23.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 1/62
24.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 5/40
24.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 2/50
29.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 4/50
29.08.2016 - kutsu - ERJ / 100 cm - 4/40

Kenttäratsastus (KERJ)

17.02.2016 - Kutsu - KERJ / Tuttari– 2/40
21.02.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 2/30
22.02.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 3/30
23.02.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 4/30
27.02.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 5/30
28.02.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 1/30
29.02.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 4/30
29.02.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 1/30
03.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 2/30
03.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 5/50
04.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 1/30
06.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 1/30
11.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 5/30
11.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 5/37
14.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 1/30
16.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 6/37
17.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 5/30
19.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 4/37
22.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 1/30
27.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 6/40
29.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 2/40
02.04.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 2/40
26.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 6/40
27.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 3/40
12.04.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 2/30
17.04.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 1/30
20.04.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 5/30
11.04.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 2/30
26.04.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 2/30
31.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 1/30
02.04.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 4/30
17.04.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 3/30
19.04.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 2/30
03.05.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 6/40
07.05.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 4/40
23.03.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 1/30
04.04.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 4/40
02.04.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 4/40
12.04.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 3/29
16.04.2016 - Kutsu - KERJ / Helppo – 1/29