Kuuralehdon Ajax

Nimi: Kuuralehdon Ajax, "Ajax" Rekisterinumero: VH15-018-1042
Rotu: Suomenhevonen Omistaja: Kuuralehto, Siguri (VRL-11290)
Sukupuoli: Ori Kasvattaja: Kuuralehto, Siguri (VRL-11290)
Syntynyt: 19.04.2015, 10 v (satunnainen) Koulutustaso: VaB
Säkäkorkeus: 157 cm Painotus: Kouluratsastus
Väri: Rautias Suku: 2-polvinen
Meriitit: -

Virtuaalihevonen | Kuvat © Luvat on

Luonne

Luonne tulossa

Suku

i. Riihikorven Asterix sh, rt, 156 cm KRJ-I, SLA-II ii. Rakastettu Jiko - iii. Toivottoman Haave evm
iie. Rakkauden Tähden evm
ie. Piritta - iei. Puuha Pete evm
iee. Kotiapulainen evm
e. Mäkisuon Amaria sh, rt, 158 cm KRJ-I, SLA-I, YLA1 ei. Liinavuoren Eemeli - eii. Kirman Murto evm
eie. Liinavuoren Emma evm
ee. Lumimetsän Aisla - eei. Lokkipoika evm
eee. Lumimetsän Aamu evm

eii. Kirman Murto (rt, 159 cm) oli komea ori, joka ehti kokea elämänsä aikana paljon. Ori syntyi pienellä ratsastuskoululla, mutta se myytiin jo puolen vuoden iässä eteenpäin kisaratsuksi Ouluun. Murtoa alettiin kouluttaa jo nuorena hyvällä menestyksellä, ja heti kisaiän saavutettuaan se starttasi sekä este- että kouluratsastuskisoissa. Murron kanssa käytiin kokeilemassa onnea myös maastoestekisoissa, ja myöhemmin sen kanssa lähdettiin kiertämään kenttäratsastuskisoja. Upean ulkomuotonsa vuoksi Murron kanssa käytiin näyttelyissä, ja seitsemänvuotiaana se kantakirjattiin toisella palkinnolla. Kisauransa aikana Murto sai seitsemän jälkeläistä, joista suuri osa myytiin käyttöön ja näyttöön. Hyvän kapasiteetin ja ulkonäön lisäksi ori periyttää energistä ja motivoitunutta luonnetta. Nykyään Murto viettää rattoisia eläkepäiviä pienellä yksityistallilla Oulun lähettyvillä.

eie. Liinavuoren Emma (rt, 156 cm) oli ratsastuskoululla elämänsä asunut tamma, joka oli ehdottomasti monen ratsastajan suosikki. Vaikka Emma oli äärettömän energinen, se jaksoi sietää aloittelijoiden potkimiset ja yhtä lailla rauhoittua hyväksi kouluratsuksi osaavien ratsastajien alla. Emman kanssa käytiin satunnaisesti kiertämässä lähialueen kouluratsastuskisoja, ja kapasiteetti tällä riitti vaativa B -tasolle saakka. Emma siirtyi eläkepäivinä tallin yksityispuolelle puskaratsuksi, mutta se jouduttiin lopettamaan päivää vaille 20-vuotiaana pitkään jatkuneiden jalkavaivojen takia. Varsoja Emma ehti saada yhteensä kaksi kappaletta, joista toinen asuu yhä ratsastuskoululla ja toinen myytiin eteenpäin kisaratsuksi.

eei. Lokkipoika (rkm, 156 cm) oli Lapissa koko elämänsä asunut ori. Se syntyi pienelle vaellustallille laskettelukeskusten lähettyville, jossa se sai hyvän pohjakoulutuksen itselleen. Lokin kanssa kierrettiin nuorena jonkin verran koulukenttiä, mutta lopulta se palasi takaisin vaellushevoseksi. Komean ulkokuorensa ja äärettömän helpon luonteensa takia sitä haluttiin käyttää jonkin verran jalostukseen, ja Lokki ehti saada elämänsä aikana viisi jälkeläistä. Kimon elämä päättyi 26-vuotiaana yleiskunnon romahtamisen myötä, ja se löydettiin aamulla laitumelta nukkumasta ikiunta.

eee. Lumimetsän Aamu (rt, 152 cm) oli puhdas vahinkovarsa, joka kuitenkin kasvatettiin rakkaudella. Se asui pienellä yksityistallilla emänsä kanssa ja kävi useissa kouluratsastuskisoissa sijoittumassa. Aamu oli myös ulkonäkönsä puolesta oikea mallikappale, ja se kantakirjattiin toisella palkinnolla kymmenvuotiaana. Luonteeltaan tamma ei ollut kaikkein helpoin ja yhteistyökykyisin, mutta kun sille näytti, kuka johtaa, jätti se venkoilut sikseen. Aamu eli aivan normaalia kisa- ja harrasteratsun elämää 21-vuotiaaksi, kunnes se lopetettiin jatkuvan ähkykierteen takia.

Syntynyt Varsa Emä Saavutukset
29.07.2015 t. Kodon Kaneliomena Kodon Ulrika

Kilpailukalenteri, valmennukset ja päiväkirja

Kouluratsastus (KRJ)

Kisannut porrastetuissa