Virginia Ness

Tervetuloa!

Moni tarina alkaa pienestä maalaistalosta, joka aloittaa toimintansa ratsastuskouluna. Virginia Ness on kaikkea muuta kuin pieni punainen rakennus, jossa asuu ylensyöneitä eri hevosrotujen edustajia. Virginia Ness on sitä, mitä muut voisivat kutsua eliitiksi; viimeistä piirtoa myöten rakennettuja kartanoita, osaavia estehevosia, jotka nekin säkenöivät kirkkaina muiden harrastehevosten rinnalla. Vain valioyksiöitä, vain huipulle tähtääviä ratsukoita; sitä on Virginia Ness.

Virginia Ness on virtuaalisessa Englannissa sijaitseva suurikokoinen tila, jonka asukkaat ovat osaavia puoliverisiä. Talli aloitti toimintansa keväällä 2014, jolloin ensimmäiset hevoset astelivat Virginia Nessin porteista sisään. Suuret, kauniit ja taitavat hevoset ihastuttivat heti ensisilmäyksellä. Aivan kuin ne olisivat aina kuuluneet tänne; ylelliset rotunsa edustajat asumassa suurella tilalla kartanon pihamaalla. Tallirakennuksena toimii vanhan herraskartanon maakerros, ja hevosilla on paljon tilaa niin sisällä tallissa kuin ulkona laitumillakin. Virginia Nessin alueelta löytyy kenttiä, maneeseja, maastoja ja oma kliniikka. Virginia Ness tarjoaa myös yksityisille hevosille tallipaikkoja, ja voimme taata, että hevosesi ei jää mitään vaille. Vain parasta valioyksilöillemme!

Tervetulleeksi sinut toivottaa tallin omistaja Sharon!
Siguri (VRL-11290 @)

Everholt Estate, Gestüt Helmwald, Gestüt Seifenkraut, Le Lavoie, Navelina Sporthorses, Riordan, Stratocaster, Stud Roibrant
Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!