Villa Castor

Salvio Hexia

VH21-031-0199

FWB, ori, Tummanrautias, arv. 168 cm
s. 10.06.2021, 2 v
Koulupainotus: koulutetaan

Omistaja: Villa Castor, Pauliina Sajasalo (VRL-11290)
Kasvattaja: Fanni Rahkamaa (VRL-05322)

Luonne

Kesän viides varsa oli Suomessa syntynyt upea tummanrautias suomenpuoliveriori. Isänsä mukaan se nimettiin Harry Potter -teemalla, ja orin nimestä on väännetty jos jonkinmoista lempinimeä (Salvor, Salvari, Salvador, Heksa, Hemppa..). Ori on tällä hetkellä kasvamassa emänsä luona, mutta kun aika syksyllä koittaa, saapuu se seuraksemme Villa Castoriin!

Kuvat © VRL-10864

Suku

i. Schavadakedavra fwb, rn, 170 cm VIP MVA Fn, KTK-II ii. Schwartzwaltz VIP MVA Fn, KTK-II iii. Charmingheart evm
iie. Sibylline evm
ie. Polzin Maranda VIP MVA Fn, KTK-II iei. Bojangles evm
iee. Macaroni evm
e. Dracarina fwb, trt, 164 cm - ei. Cortados Fn, KTK-II eii. Villeneuve evm
eie. Clarinette evm
ee. Zargaryen - eei. Sandsnake evm
eee. Cersilla evm

Salvar ei tarjolla jalostukseen

Kilpailukalenteri

Päiväkirja ja valmennukset

14.12.2021 Päiväkirjamerkintä – kirjoittanut: Omistaja (VRL-11290)

Toiset tilaavat joululahjansa hyvissä ajoin marraskuun puolella. Minä puolestani laitoin lahjani tilaukseen jo viime keväänä – ja tällä viikolla ne vihdoin saapuivat. Uudet, upeat jalostushevosenalut!

Atlas, Branco sekä Salvar saapuivat talliimme samana päivänä eri puolelta Suomea. Salvar oli Fannin kasvatti, ja ulkomuodoltaan se oli perinyt emänsä värityksen sekä isänsä rakenteen. Jos ori pysyisi kasvaessaan isänsä kaltaisena, päästäisi sen kanssa vielä pitkälle näyttelykehissä. Kouluratsastuksesta puhumattakaan!

Salvar sekä muut nuoret orit tarhattiin heti porukassa, sillä vieroitus, pitkä muuttomatka ja uusi kotitalli olivat todella suuria muutoksia hevosille, jotka olivat eläneet tähänastisen elämänsä emänsä suojissa. Hevoset toivat toisilleen turvaa ja tukea, eikä mennytkään kovin kauaa, kun nuoret orit alkoivat reipastua ja nauttia tarhaan sataneesta lumipeitteestä.

Odottavan aika on pitkä, sanotaan, ja se todella piti paikkansa. Tämä kaikki kuitenkin oli odottamisen arvoista, tuumin, kun istuin toppatakki päällä tarhan laidalla ja katsoin orien iloista riehumista. Edessäni oli upeita hevosia, joiden kanssa pääsisimme vuosien aikana kokemaan varmasti vielä paljon!

Salvar on virtuaalihevonen

Tämä hevonen ja sen tekstit ovat täysin fiktiivisiä. Kyseinen hevonen ja sen tekstit eivät liity mihinkään olemassa olevaan hevoseen.