Villa Castor

Hamaran Atlas

VH21-031-0204

FWB, ori, Mustankimo, arv, 165 cm
s. 20.04.2021, 1 v
Estepainotus: koulutetaan

Omistaja: Villa Castor, Pauliina Sajasalo (VRL-11290)
Kasvattaja: Hamara, Veronica Hamara (VRL-14837)

Luonne

Huhtikuun loppupuolella maailmaan syntyi reipas musta varsa, Atlas. Varsa oli alustavasti varattu meille – sillä ehdolla tietenkin, että se syntyisi orina. Onnekseni tiistai-iltana Veronica soitti kertoakseen hyviä uutisia, ja ajoin jo seuraavana päivänä Hamaran tallille tutustumaan reipasjalkaiseen oriin.

Altas on tällä hetkellä kasvamassa emänsä hyvässä huomassa ja muuttaa Villa Castoriin puolen vuoden iässä. Pitkä aika odottaa – mutta varmasti kaiken odotuksen arvoista!

Kuvat © Omistaja

Suku

i. Arcangelo fwb, m, 169 cm - ii. Artilleroy bwp, rtkm, 167cm iii. Aquaroicant evm
iie. Meeka evm
ie. Aconcagua old, m, 164 cm iei. Kangchenjunga evm
iee. Abranta evm
e. Regina Apis RGS hann, mkm, 163 cm - ei. Regem holst, m, 170 cm eii. Rapturos evm
eie. Royal Highness evm
ee. Ladybird hann, mkm, 160 cm eei. Lancelot evm
eee. Way Down Now evm

Atlas ei tarjolla jalostukseen

Kilpailukalenteri

Päiväkirja ja valmennukset

14.12.2021 Päiväkirjamerkintä – kirjoittanut: Omistaja (VRL-11290)

Toiset tilaavat joululahjansa hyvissä ajoin marraskuun puolella. Minä puolestani laitoin lahjani tilaukseen jo viime keväänä – ja tällä viikolla ne vihdoin saapuivat. Uudet, upeat jalostushevosenalut!

Atlas, Branco sekä Salvar saapuivat talliimme samana päivänä eri puolelta Suomea. Atlas oli Veronican kasvatti, ja vaikka tallin kasvatustoiminta ei ollut vielä kovin aktiivista, oli ilmassa paljon hyviä merkkejä tulevaisuudesta. Atlaksen vanhemmat olivat ensikertalaisia, ja luonteeltaan ne täydensivät toisiaan loistavasti: emä oli herkkä ja rauhallinen, ehkä hieman itsepäinen, kun taas isä oli energinen ja motivoitunut työmyyrä.

Altas sekä muut nuoret orit tarhattiin heti porukassa, sillä vieroitus, pitkä muuttomatka ja uusi kotitalli olivat todella suuria muutoksia hevosille, jotka olivat eläneet tähänastisen elämänsä emänsä suojissa. Hevoset toivat toisilleen turvaa ja tukea, eikä mennytkään kovin kauaa, kun nuoret orit alkoivat reipastua ja nauttia tarhaan sataneesta lumipeitteestä.

Odottavan aika on pitkä, sanotaan, ja se todella piti paikkansa. Tämä kaikki kuitenkin oli odottamisen arvoista, tuumin, kun istuin toppatakki päällä tarhan laidalla ja katsoin orien iloista riehumista. Edessäni oli upeita hevosia, joiden kanssa pääsisimme vuosien aikana kokemaan varmasti vielä paljon!

Atlas on virtuaalihevonen

Tämä hevonen ja sen tekstit ovat täysin fiktiivisiä. Kyseinen hevonen ja sen tekstit eivät liity mihinkään olemassa olevaan hevoseen.