Villa Castor

Branco

VH21-031-0129

FWB, ori, Ruunikko (sab?), arv. 165 cm
s. 01.04.2021, 1 v
Koulupainotus: koulutetaan

Omistaja: Villa Castor, Pauliina Sajasalo (VRL-11290)
Kasvattaja: Hiekka-Ahon Hevostalli

Luonne

Kuvat © VRL-10864

Suku

i. JB Chrysus fwb, rt, 170 cm - ii. Cyllarus - iii. Cheiron evm
iie. Aria Basium evm
ie. Broomvek Fancy - iei. Riverrock evm
iee. Fancy Fifi evm
e. Ianette fwb, rn, 153 cm - ei. Jamil al Fajr Fn eii. Tuntematon evm
eie. Tuntematon evm
ee. Étonnant PP-MVA eei. Tuntematon evm
eee. Tuntematon evm

Branco ei tarjolla jalostukseen

Kilpailukalenteri

Päiväkirja ja valmennukset

14.12.2021 Päiväkirjamerkintä – kirjoittanut: Omistaja (VRL-11290)

Toiset tilaavat joululahjansa hyvissä ajoin marraskuun puolella. Minä puolestani laitoin lahjani tilaukseen jo viime keväänä – ja tällä viikolla ne vihdoin saapuivat. Uudet, upeat jalostushevosenalut!

Atlas, Branco sekä Salvar saapuivat talliimme samana päivänä eri puolelta Suomea. Branco oli kotoisin tallilta, jossa keskityttiin hevosten välitykseen ja tuontiin, kasvatukseen sekä koulutukseen. Branco oli vielä hieman villi kortti: sen isä oli korkean tason kouluratsu, kun taas emä puolestaan oli painottunut matkaratsastukseen, eikä sen kouluratsastustaso riittänyt helppoa C:tä korkeammalle. Jännityksellä jäimme odottamaan, kummalta Branco olisi perinyt liikkeensä!

Joka tapauksessa, Branco sekä muut nuoret orit tarhattiin heti porukassa, sillä vieroitus, pitkä muuttomatka ja uusi kotitalli olivat todella suuria muutoksia hevosille, jotka olivat eläneet tähänastisen elämänsä emänsä suojissa. Hevoset toivat toisilleen turvaa ja tukea, eikä mennytkään kovin kauaa, kun nuoret orit alkoivat reipastua ja nauttia tarhaan sataneesta lumipeitteestä.

Odottavan aika on pitkä, sanotaan, ja se todella piti paikkansa. Tämä kaikki kuitenkin oli odottamisen arvoista, tuumin, kun istuin toppatakki päällä tarhan laidalla ja katsoin orien iloista riehumista. Edessäni oli upeita hevosia, joiden kanssa pääsisimme vuosien aikana kokemaan varmasti vielä paljon!

Branco on virtuaalihevonen

Tämä hevonen ja sen tekstit ovat täysin fiktiivisiä. Kyseinen hevonen ja sen tekstit eivät liity mihinkään olemassa olevaan hevoseen.