Noelia

Nimi: Noelia Rekisterinumero: VH20-017-0234
Rotu: Shetlanninponi Omistaja: Sherwood, Siguri (VRL-11290)
Sukupuoli: Tamma Kasvattaja: A. Booth evm
Syntynyt: GB, 16.01.2017, 12 v Koulutustaso: heB, noviisi
Säkäkorkeus: 102 cm Painotus: Valjakkoajo/kouluratsastus
Väri: Mustanruunikko Suku: Evm-sukuinen
Saavutukset: Tavoitteena VVJL, SHLA ja YLA

Virtuaalihevonen | Kuvat © VRL-06904

Historia

Noelia oli puhdas heräteostos. Sherwoodin tallirakennusta oltiin laajentamassa ja ponit asuivat hetken aikaa muualla, eli tilanne oli mitä huonoin ostaa uusi poni ja etsiä sille tallipaikka. Onneksi Hollannissa asuvan tamman omistaja pystyi pitämään Noeliaa meidän remontin ajan tallillaan, ja Englantiin tamma saapui sinä samana päivänä, kun saimme tallin ovet uudelleen auki.

Noelia on alun perin kotoisin Englannista, ja sen on kasvattanut ympäri Eurooppaa nimeä saanut Amelie Booth. Nainen kasvatti monipuolisia poneja käyttöön ja näyttöön, ja myös Noelia oli yksi näistä pitkään harkituista ja halutuista yhdistelmistä. Tamman vanhemmiksi valittiin kaksi sporttista, hieman pidempijalkaista ponia, joilta myös Noelia on perinyt kevyen runkonsa ja hyvät askeleensa. Valjakkoveri virtaa myös Noeliassa, ja tamma kehittyi edellisessä kodissaan nopeasti kärryjen edessä. Odotamme mielenkiinnolla, mitä kaikkea saammekaan Noeliasta Sherwoodissa irti!


Luonne

Kerromme Noeliasta pian lisää!

Ratsuna Noelia on reipas, ahkera ja todella motivoitunut. Sillä on shetlanninponiksi todella kevyet ja ilmavat liikkeet, ja askeleet tuntuvat selästä käsin mukavilta ja sulavilta. Noelia kannattelee itseään suuremmankin kouluratsun tavoin ja kuuntelee ratsastajaansa herkeämättä. Siinä, missä muut shetlanninponit innostuvat pukittelemaan, kulkee Noelia nöyränä ja yhteistyökykyisenä ratsastajansa alla.

Valjakkoajossa Noelialla riittää vauhtia. On tarkka askelistaan, kuuntelee ajajaa hyvin. Ei hötkyile, ei hidastele, kulkee juuri pyydettyä vauhtia.

Suku

i. Superplex
she, m, 102 cm
evm
ii. Picot de Say
evm
iii. tuntematon
evm
iie. tuntematon
evm
ie. Vicar Micky
evm
iei. tuntematon
evm
iee. tuntematon
evm
e. Jeanry Chieftain
she, mrn, 103 cm
evm
ei. Percy Jackson
evm
eii. tuntematon
evm
eie. tuntematon
evm
ee. Point Made
evm
eei. tuntematon
evm
eee. tuntematon
evm

Jälkeläiset


Noelia on jalostuskäytössä

Kilpailukalenteri

Valjakkoajo (0 kpl)

Päiväkirja ja valmennukset

22.05.2015 Kouluvalmennus – kirjoittanut: Tiina, valmentaja (Siguri)

Tulossa!