Korpihovi

India

VH20-018-0631

Suomenhevonen, tamma, Rautias, 163 cm
s. 24.04.2018, 7 v (satunnainen)
Koulupainotus: vaB, 80 cm

Omistaja: Korpihovi, Siguri (VRL-11290)
Kasvattaja: Koivusuo, Merja J.

Luonne

Kerromme Indystä (suomalaisittain vaan ”Indi”) lisää heti kun pääsemme tutustumaan tammaan paremmin!

Kuvat © Luvat on

Suku

Isälinja ruotsalaista suokkia

i. Dalton sh, rt, 165 cm evm ii. Dallas evm iii. Tuntematon -
iie. Tuntematon -
ie. Lillian evm iei. Tuntematon -
iee. Tuntematon -
e. Iona sh, vkk, 151 cm evm ei. Orion evm eii. Tuntematon -
eie. Tuntematon -
ee. Ikaria evm eei. Tuntematon -
eee. Tuntematon -

Sukuselvitys tulossa

Kilpailukalenteri

Päiväkirja ja valmennukset

29.08.2020 Päiväkirjamerkintä – kirjoittanut: Sini, tallin omistaja (Siguri)

Inari-tamma oli saapunut meille noin kuukausi sitten. Vilma oli todella mielissään uudesta hevosesta, ja myös minä ihailin tamman liikettä sekä mielenkiintoista sukua. Oli aivan uskomaton tuuri, että satuin avaamaan tietokoneelta hevosmyynti-ilmoitukset, ja silmiini osui Inarin emän toinenkin jälkeläinen, joka oli yhdistetty upean ruotsalaisen orin kanssa. Tamma oli selvästi perinyt piirteensä ja ulkomuotonsa isältään, eikä se näyttänyt yhtään sisarpuoleltaan, mutta minun oli saatava käydä katsomassa tammaa.

Tamman nimi oli India, ja se oli hieman Inaria vanhempi. Emänsä tavoin myös India oli hieno kouluratsu, joka oli aloittanut hyvän uran jo nuorena. Tamma etsi uutta kotia yksinkertaisesti ajanpuutteen vuoksi, ja kuulemani mukaan kiinnostuneita oli ollut monia. Ensimmäisenä kysyjänä pääsin kuitenkin myös katsomaan tammaa ensin, ja rakastuin siihen aivan ensisilmäyksellä. Tallikäytös oli todella mallikasta, ja koeratsastuksessa suuren tamman liikkeet tekivät minuun hetkessä vaikutuksen. Lisäksi tummanrautias väritys ja hieman vinoon kulkeva päämerkki olivat todella mieleeni. Tarjosinkin tammalle meiltä Korpihovista todella hyvää, tavoitteellista ja asiantuntevaa kotia, ja onnekseni omistaja oli aivan yhtä innoissaan hevoskaupoista kuin minäkin!

Vilma oli hieman hämmentynyt kuullessaan, että olin ostanut Inarin emän toisen jälkeläisen, mutta piti ideaa kuitenkin hyvänä. Näin hän voisi keskittyä Inarin kanssa harrastusuraan ja minä voisin pitää Indian kanssa huolen siitä, että tamman sukulinja jatkuisi. Eniten olin kuitenkin innoissani siitä, että sain talliini jälleen kerran todella upean puhtaan kouluhevosen, jonka kanssa pääsisimme vielä valtaamaan monet kisakentät!

Indy on virtuaalihevonen

Tämä hevonen ja sen tekstit ovat täysin fiktiivisiä. Sivun tiedot eivät liity millään tapaa kuvissa olevaan hevoseen.