Tervetuloa!

Saarnimutka on virtuaalinen hevostila Keski-Suomessa, joka on perustettu heti vuoden 2015 ensimmäisenä päivänä. Talli on ollut ennen yksi suuri suomenhevostalli, sisartallimme Kuuralehto, joka kuitenkin jakautui kahtia. Nykyään osa hevosista sijaitsee meillä hieman pienemmällä tilalla muutaman kymmenen kilometrin päästä alkuperäisestä tallistaan.

Saarnimutka on painottunut piirrettyihin suomenhevosiin, niiden jalostamiseen ja niiden kanssa harrastamiseen. Tallista löytyy myös muutamia "sattumia", jotka pitävät joko maskotin virkaa tai ovat yhtä lailla käyttöön ja näyttöön suomenhevosten tavoin. Tallilla on myös ihana aasi, joka asustelee pihatossa.
Saarnimutkassa järjestetään kaikenlaista toimintaa aina kisoista näyttelyihin. Yllä pidetään myös pientä kasvatustoimintaa, ja varsoja syntyy muutamia kappaleita vuosittain. Toimintamme on kuitenkin yleisesti rentoa ja kehitämme hevosiamme rehelliseen tahtiin - turhaa kiirettä ja stressiä ei oteta, vaan kaikki sujuu omalla painollaan. Tervetuloa!


Ylläpitäjä,
Sachiyo (VRL-11290).

01.01.2015 - Uusi vuosi, uudet tuulet

Tämä vuosi alkoi suurilla muutoksilla - Kuuralehdon hevostila jakautui kahdeksi eri talliksi, jonka seurauksena syntyi Saarnimutka. Hevosten muuttaminen uuteen talliin on vielä hieman kesken, mutta kaikki aikanaan - nyt keskitytään sisäisiin paperitöihin, kuten tallin rekisteröintiin. Ensimmäisen päivityksen myötä toivotan jokaiselle kävijälle hyvää ja onnellista uutta vuotta 2015!

Linkkilista:

•   Eelinniemi
•   Funnel
•   Hirttivaara
•   Ruelle
•   Ryövärin ratsutila
•   Ulapan talli