Ylva Mills

» Riston, Gisellen ja Famin omistaja

-, nainen
s. 01.01.1998, 23-vuotias

Ammatti/koulutus: Web designer
Asuinpaikka: -

Omat sivut

Tietoa

Ulkonäkö

Harmaat silmät, pitkät vaaleat hiukset ja vaaleat huulet. Ne ovat ensimmäinen asia joka Ylvassa luultavasti kiinnittää huomiosi. Hän ei meikkaa lähes koskaan, jossei kulmien tummentamista lasketa. Ylva on luonnokaunis, ja hänen naamaansa koristavat selkeät pisamat poskipäillä ja nenän päällä.

Ylva suosii pukeutumisessaan mustaa ja valkoista, mutta ei karta myöskään pastellisiasävyjä. Hän käyttää usein löysiä vaatteita, ja suosii varsinkin bändihuppareita collegehousejen kanssa. Ylvan pukeutumiseen myös kuuluu monet erilaiset lävistykset. Hänellä on myös tatuointi rintojen yläpuolella.

Luonne

Ylva on hieman introvertti, eikä innostu nopeasti muiden kanssa juttelusta. Hänellä on todella suomalainen ongelma puhumisen kanssa – keskustelun aloitus ja ylläpitäminen on hankalaa. Sisältäpäin hän on kuitenkin todella lämmin ja mukava. Ylva pitää valokuvaamisesta hevosharrastuksen ohella, ja tykästyi koodaamisen jo nuorena, ja opiskelikin webdesingneriksi. Ylva on kuitenkin todella sosiaalinen ja rohkea tuttujen seurassa, eikä pelkää esimerkiksi baari-iltana mennä kavereidensa mukana kiusoittelemaan miehiä (ja miksei naisiakin), koska Ylvalla ei ole kiinnostusta minkäänäköisiin irtosuhteisiin tai yhdenyön juttuihin. Ylva on kuitenkin itsevarma, vaikka ei pidä puhumisesta tai esiintymisestä, mutta hän ei onneksi ole ylimielinen.

Menneisyys

Ylvan sukujuuret ulottuvat kauas Suomesta. Ylvan äidin, Briana Millsin, suku on saksasta, ja isä Anton Mills taas Ameriikasta. Briana ja Anton muuttivat Suomeen kummatkin opiskelemaan nuoruudessaan, ja he tapasivat sattumalta. Ylva on syntynyt Suomessa, ja hän on vieraillut joitakin kertoja isovanhempiensa luona. Ameriikansuku oli laukkaurheiluun painottunutta, mutta Ylvan isoisä ja isoäiti erosivat, ja tila jäi vain isoisän hoidolle, joka joitakin vuosia myöhemmin kuoli, Ylvan ollessa 19. Ylvan ja tämän vanhempien suureksi yllätykseksi, oli isoisä testamentannut tilan Ylvalle.
Ylva vieraili tilalla muutamia kertoja, mutta ei innostunut siellä elämisestä, mutta löysi tilalle hyvän vuokraajan. Ylvalla ei siis rahasta pulaa ole, koska hän myös myi joitakin lupaavia laukkakasvatteja pois tilalta ennen vuokrausta.

Merkit

tulossa