Henkilöt

Tallin henkilökunta sekä yksityisten hevosten omistajat, ylläpitäjät ja hoitajat

Rosa Forsberg

Tallin omistaja

Tutustu

Eveliina Hotanen

Tallityöntekijä

Tutustu

Joosua Kuoppala

Martin omistaja

Tutustu

Neela Hillasuo

Finan omistaja

Tutustu

Kasper Hallamaa

Blossomin omistaja

Tutustu


Yleiset NPC-hahmot

Maikku Rantala

Valmentaja

Maikku on 31-vuotias, erittäin osaava valmentaja, jonka nähdään antavan kentän reunalla ohjeita niin koulu- kuin esteratsastajillekin. Maikku on tehnyt pitkän kisauran oman hevosensa kanssa kenttäratsastuksessa, mutta tamman kuoltua nainen on siirtynyt auttamaan uusia ratsastajanalkuja eteenpäin polullaan. Maikku on mukava ja huumorintajuinen, todella rento mutta kuitenkin hyvä opettaja, joka osaa selittää syy-seuraussuhteet ratsastajille. Maikku nähdään tallilla niin yksityis- kuin ryhmävalmennuksissa ja toisinaan muuten vaan viettämässä aikaa.

Visa Kautonen

Kengittäjä

Visa on 55-vuotias kengittäjä, joka tulee toimeen haastavampienkin orien kanssa. Mies on otteissaan rauhallinen, pitkäjänteinen mutta todella jämäkkä, ja venkoilevatkin hevoset on usein kengitetty hetkessä. Visa viettää usein kengityspäivänä muutenkin aikaa tallilla ja auttaa erilaisissa askareissa ja korjaustöistä. Hän on todella näppärä käsistään, ja kiitos Vesan, myös meillä on hienot ja tukevat hevostarhat tallillamme!

Oili Sajasalo

Eläinlääkäri

Oili on 36-vuotias nainen, joka aloitti uransa pieneläinkliniikalla, mutta siirtyi kahdeksan vuotta sitten hevosalalle. Eläinten hyvinvointi on kaiken perusta, ja Oili auttaa herkästi pienemmissäkin tapaturmissa. Naisen kliniikka on aivan kivenheiton päässä tallilta, ja Oili pystyy myös tulemaan paikan päälle tarvittaessa - usein lyhyelläkin varoitusajalla. Oili on rauhallinen ihminen, joka tuntuu saavan kaikki hevosetkin ympärillään rauhoittumaan, vaikka tilanne olisikin niille jännittävä.