Hevosen ma omistan (mallipeli)

Hahmojen koteihin liittyvät pelit sekä kisamatkat ja muut reissut kotimaassa ja ulkomailla
Testikäyttäjä
Viestit: 3
Liittynyt: La Syys 05, 2020 8:59 am

Hevosen ma omistan (mallipeli)

Viesti Kirjoittaja Testikäyttäjä »

[Tänne Siguri ja Leena seuraksi! :)]

Minna

Vasta viikko sitten kuulin, että minut oli valittu Hertan uudeksi omistajaksi. Minut, kolme vuotta ratsastaneen ratsastuskouluoppilaan. Kaikkien niiden joukosta, jotka kilpailivat vaativissa koululuokissa. Uskottava se kuitenkin oli, ja onneksi tallipaikka järjestyi näin lyhyellä varoitusajalla - ja vielä näin läheltä kotia.

Oli lauantai-ilta kun saavuin Hertan kanssa uudelle tallille. Ilma oli viileä, syksy oli selvästi tulossa kovaa vauhtia. Myös Hertta jäi haistelemaan raikasta ulkoilmaa astellessaan ulos kuljetusautosta. Katsoin kaunista suomenhevosta. Siinä se nyt oli. Ihan oma hevoseni.
Viimeksi muokannut Testikäyttäjä, La Syys 05, 2020 10:47 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
Rosa
Tallin omistaja
Viestit: 77
Liittynyt: La Elo 29, 2020 8:43 am

Re: Hevosen ma omistan

Viesti Kirjoittaja Rosa »

[Jes! B) Kiva saada uutta porukkaa talliin!]

Leena

Iltatalli, check. Hevoset oli viety sisälle ja ruokittu. Tänään oli tarkoitus pitää tallia hieman pidempään auki, sillä talliin oli tulossa uusi tyyppi. Odotin jo malttamattomana, minkälainen hevonen sieltä tällä kertaa tulisi. Betan kanssa kotiutuminen ei ollut sujunut kovin hyvin, mutta ehkä tämä uusi tottuisi paremmin uuteen ympäristöön ja uusiin ihmisiin.

Olin lakaisemassa tallin lattiaa, kun kuulin hevosauton ajavan pihaan. Vein harjan takaisin seinälle ja lähdin uutta tulokasta vastaan. Hän seisoi hevosauton ulkopuolella upea, rautias suomenhevonen käsissään ja katsoi tätä ihaillen.

"Moi", huikkasin uudelle ihmiselle.
"Sä olet varmaan Minna?" kysyin häneltä ja kävelin kaksikon luokse.
Testikäyttäjä
Viestit: 3
Liittynyt: La Syys 05, 2020 8:59 am

Re: Hevosen ma omistan

Viesti Kirjoittaja Testikäyttäjä »

[Vaihdan vähän lennosta kolmanteen persoonaan!]

Minna ei ehtinyt kauaa ihailla hevostaan, kun hän kuuli takaansa tervehdyksen. Nainen kääntyi katsomaan ja näki häntä kohden kävelevän ruskeahiuksisen naisen. Minna ei tunnistanut naista, eikä ääni kuulostanut samalta kuin puhelimessa, mutta hän kuitenkin vastasi tervehdykseen hymyillen:
"Moi!" Tämä vieras nainen käveli aivan kaksikon viereen ja kysyi kysymyksen. Minna nyökkäsi vastaukseksi.
"Joo, ja tässä on Hertta", hän sanoi ja taputti hevostaan. Hertta piti päätään korkealla eikä välittänyt uudesta ihmisestä. Sen sijaan tallista kuulunut hirnahdus kiinnitti tamman huomion.
"Minne Hertta viedään?" kysyi Minna ystävällisesti hieman malttamattomana. Hän halusi jo päästä näkemään uuden tallin sisältä!
Avatar
Rosa
Tallin omistaja
Viestit: 77
Liittynyt: La Elo 29, 2020 8:43 am

Re: Hevosen ma omistan

Viesti Kirjoittaja Rosa »

Nainen tervehti takaisin ja kertoi olevansa Minna. Hänen hevosensa oli Hertta.
"Tosi söpö", vastasin hänelle ja katsoin, kuinka utelias tamma käänsi päänsä, kun tallista kuului hirnahdus.
"Se oli varmaan Sinka, se on tähän aikaan aina äänekäs. Rauhoittuu kyllä, kun valot sammuu", sanoin kaksikolle.

Minna kysyi, minne Hertta vietäisi.
"Seuraa minua", vastasin hänelle ja lähdin ohjaamaan kaksikkoa kohti tallia. Vasemman puolen karsinat olivat jo täynnä, mutta suoraan edessä, takaovien luona oli vielä yksi hyvä karsina tammalle.
"Ihan oven vieressä, vasemmalla. Se on varattu Hertalle", sanoin Minnalle hymyillen. Hertan viereisessä karsinassa oleva Bingo-vuonis kaapi malttamattomana lattiaa.
"Loppui tommonen", ärähdin. Ruuna hörähti, pudisteli päätään ja alkoi sitten hamuta heiniä maasta.
"Tarviitko apua jossain?" kysyin Minnalta. Kaksikolla olisi varmasti auto täynnä muuttotavaraa.
Testikäyttäjä
Viestit: 3
Liittynyt: La Syys 05, 2020 8:59 am

Re: Hevosen ma omistan

Viesti Kirjoittaja Testikäyttäjä »

Leena kehui Herttaa söpöksi. Minna hymyili, sitä Hertta todella oli. Myös hirnauksen lähde selvisi, kun Leena kertoi hevosen olevan Sinka.

Leena vastasi Minnan kysymykseen ja lähti kävelemään Hertan kanssa talliin. Tallin valot tuntuivat todella kirkkailta, olihan ulkona alkanut hämärätää jo hyvän aikaa sitten. Leena ohjasi Minnan takaovien luokse ja näytti oikean karsinan. Hertan naapuri puolestaan näytti käyvän melko levottomana, mutta rauhoittui kuitenkin, kun Leena hieman ojensi tätä.

Minna asteli karsinaan ja otti Hertan riimun pois. Hertta jäi ihmettelemään uusia hajuja, ja erityisesti sitä tuntui kiinnostavan viereisen karsinan vuonoponi. Minna kuuli Leenan kysyvän, olisiko hän tarvinnut apua.
"No.. Jos vaan ehdit, niin meillä on kyllä muutama satula ja loimi autossa odottamassa", Minna naurahti. Auton pakkaamiseen oli kulunut useita tunteja, ja naisesta tuntui, että hän oli silti unohtanut jotain.
"Haluatko näyttää nopeasti varustehuoneen, ennen kuin lähdetään purkamaan tavaroita?", Minna kysyi. Hän oli nähnyt kuvia tilavasta huoneesta, ja olihan se hyvä tietää, minne mitkäkin tavarat roudaisi.

[Lähden viikoksi mummolaan, niin en varmaan ehdi vastata. Mutta palataan sitten sen jälkeen!]
Vastaa Viestiin