7.11. Ensilumen maasto

Lähetä vastaus


BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: 7.11. Ensilumen maasto

Re: 7.11. Ensilumen maasto

Kirjoittaja Rosa » Su Loka 31, 2021 2:40 pm

Ihanan paljon porukkaa ilmoittautunut mukaan - ja vielä ehtivät loputkin halukkaat ilmoittautua! Myös pelialue on nyt avattu, joten tervetuloa kaikki liittymään Even seuraksi ja ottamaan suunnan kohti Nurmakosken luontopolkuja! :)

Re: 7.11. Ensilumen maasto

Kirjoittaja Jussi » Pe Loka 22, 2021 11:59 am

Jussi ja Martti matkaan todellakin!

Re: 7.11. Ensilumen maasto

Kirjoittaja Anja H. » Pe Loka 22, 2021 7:25 am

Oh ehdottomasti Anja mukaan! :D

Anja - Velho

Re: 7.11. Ensilumen maasto

Kirjoittaja Reeta » Pe Loka 22, 2021 6:59 am

Ihana tapahtuma! Ehdottomasti messissä, nyt on ollut pieni syyshiatus tarinoinnissa ja muussa niin tän kautta päsee kivasti hyppäämään takasin raiteille <3

Reeta - Lotta

Re: 7.11. Ensilumen maasto

Kirjoittaja Rimma » Pe Loka 22, 2021 6:00 am

Hei miten mahtava tapahtuma! Tätä kautta pääsen varmasti tutustumaan vielä paremmin uusiin tallikamuihin. :)

Rimma - Blue

7.11. Ensilumen maasto

Kirjoittaja Rosa » To Loka 21, 2021 9:38 am

Ensilumen maasto Myrttisuon ratsukoille

Tervetuloa osallistumaan ensilumen maastoon! Sääennusteet lupailevat Pirkanmaalle ensilumia sunnuntaina 7.11., joten lähdemme nauttimaan kauniista talvisesta päivästä Nurmakosken luontopoluille. Pukekaa siis lämpimästi päälle!

Lähtö ja matka
Kokoonnumme tallipihassa sunnuntaina 7.11. klo 12:00 ja lähdemme yhdessä jonossa kohti Naavasuon luontopolkua. Kuljemme ensin nousuvoittoista reittiä vuoren laelle, jossa pääsemme ihastelemaan järvimaisemia. Takaisin laskeudumme loivia ja helppokulkuisia metsäpolkuja pitkin.

Kaakaokekkerit
Maastoreissu kestää kokonaisuudessaan n. 1,5 tuntia vauhdista riippuen. Tallille palatessa laitamme hevoset karsinoihin tai tarhaan ja kokoonnumme tallituvassa kuuman kaakaon äärellä. Nyt on siis täydellinen hetki päästä tutustumaan sekä lähimaastoihin, mikäli Nurmakosken luontopolku on vielä tutkimaton, sekä tietysti myös tallikavereihin, joihin törmää päivän aikana usein mutta joiden kanssa ei aina ehdi pysähtyä vaihtamaan kuulumisia.

-------------

Maaston kuittaus
Maastoreissun voi kuitata kahdella tavalla:

1. Piirros tai tarina kuvasta. Voit kirjoittaa tarinan oman hahmosi näkökulmasta hevosesi päiväkirjaan tai piirtää kuvan reissusta samaan paikkaan!
2. Roolipelaaminen. Voit osallistua roolipelaamiseen tässä topicissa. Kirjoitusjärjestys on vapaa, eli omaa vuoroaan ei tarvitse odottaa. Luethan vielä ohjeet roolipelaamiseen.

Tärkeimmät ohjeet tiivistettynä:
- Viestimitta on vapaa. Lähtökohtaisesti tavoitteena voidaan kuitenkin pitää tekstikentällistä, eli pyritään välttämään vain muutaman lauseen roolivuoroja.
- Autohittaus on kielletty. Autohittaus tarkoittaa toisen hahmolla pelaamista. Et siis voi omassa rooliviestissäsi päättää, mitä toinen hahmo sinulle vastaa tai miten hän reagoi eri tilanteisiin.
- Roolipelaaminen on vuoropohjaista. Ethän siis kirjoita kahta viestiä peräkkäin vaan odotat vähintään yhtä viestiä väliin.

(Tsemppiä pelaamiseen, kokeillaan, miten lähtee porukalla sujumaan! :))

Huom! Ensilumen maastosta saa Myrttisuon ihka ensimmäisen merkin hahmolleen! Nyt on siis oiva tilaisuus lähteä kerryttämään merkkejä!

-------------

Osallistujat: 6/~

Maaston vetäjä: Eve ja Väinö

- Elise - Ragnvald
- Julia - Bette
- Rimma - Blue
- Reeta - Lotta
- Anja - Velho
- Jussi - Martti

Ilmoittaudu tähän topiciin ilmoittamalla nimesi ja Myrttisuolla asuva hevosesi!

Ylös