Esittely

Ympäristö

Kuuralehto on todella rauhallisella paikalla sijaitseva talli. Sen takana alkaa monta kilometriä jatkuva metsä, jossa suurin osa maastoreissuista pidetään. Metsässä kulkee eri mittaisia lenkkipolkuja, joilla on hyvä kulkea hevostenkin kanssa. Muutamille lenkeistä on rakennettu maastoesteratoja, mutta muuten polut ovat myös lenkkeilijöiden käytössä.
Lisäksi tallin alueen reunamilta alkaa suuri järvi, jossa voi kesäisin uittaa hevosia. Järven vesi on melko viileää, mutta kesähelteellä se on mukavan virkistävää. Kesän maastolenkeillä saatetaan joskus pulahtaa uimaan, jos sää sallii.
Voit tutkia ympäristöä lähemmin täältä.

Muut eläimet

Tallilta löytyy kavioeläinten lisäksi myös kaksi kissaa, Rasmus ja Romeo. Rasmus on väriltään oranssi, ja se on todella vieraanvarainen sylikissa. Se rakastaa rapsutuksia ja huomiota, mutta välillä tuntuu, että Rasmus on vain tiellä; se on nimittäin aina siellä, missä jotain tapahtuu. Romeo taas on väriltään harmaavalkoinen, hieman arempi kissa, joka antaa silti rapsutella itseään.
Tallilla on usein myös työntekijän koira, joka on rodultaan suomenpystykorva. Jörö-koira osaa pitää ääntä, mutta se on kuitenkin todella ystävällinen tapaus ja kaikkien kaveri.

Henkilökunta

Tallin omistaja
Tallin omistaja on noin kolmekymppinen, rento ja mukava nainen. Hän viettää päivänsä tallilla joko hevosten tai muiden asioiden parissa. Nainen on todella ystävällinen ja ottaa uudet ihmiset hyvillä mielin vastaan. Joskus hänellä on taipumusta kasata itselleen melko paljon töitä, mutta hän ei osaa stressata asioista. Kaikki järjestyy kyllä, ja toisinaan täytyy vain panostaa enemmän.

Tiina - Valmentaja
Tiina toimii Kuuralehdossa valmentajana. Hän on todella hyväntahtoinen, kiltti ja ymmärtää hyvin muita ihmisiä. Tiina osaa käsitellä hevosia hyvin, onhan hän ollut niiden kanssa tekemisissä pienestä lähtien. Hän on iältään 35 vuotta, ja hän sai ensimmäisen oman poninsa ollessaan 13-vuotias.

Paula - Valmentaja
Paula on mukava ja huumorintajuinen valmentaja, joka osaa tarpeen tullen olla hyvin napakka ja tavoitteellinen - ainakin itselleen. Paulan valmennuksessa ratsastaja varmasti oppii aina jotain uutta, sillä hänellä on todella paljon tietoa ja taitoa ratsastuksesta. Paula on 29-vuotias, ja hän tulee todella hyvin toimeen varsinkien nuorien ihmisten kanssa.

Marit - eläinlääkäri
Marit on ruotsalaissukuinen 35-vuotias nainen, joka on toiminut aina Kuuralehdon vakioeläinlääkärinä. Maritilla on oma hevoskliniikka vain kivenheiton päässä, joten hän pääsee paikalle nopeallakin aikataululla. Nainen on todella vastuullinen ja erittäin eläinrakas ihminen.

Katri - tapahtumajärjestäjä
Katri on 27-vuotias nainen, joka on harrastanut hevosia koko ikänsä. Hän on ollut aina mukana nuorten leiritoiminnassa, joten myös hevostapahtumien järjestäminen on tuttu juttu. Katri on todella huumorintajuinen ja leppoisa ihminen, eikä hänen seurassaan tarvitse jännittää yhtään. Hän pitää varmasti huolta siitä, että kaikilla on mukava olla!

00.00.0000 : Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Nimi, tallityttö (Siuri)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque purus metus, elementum iaculis eros at, pellentesque elementum massa. Vivamus euismod tincidunt egestas. Phasellus sagittis egestas justo eget interdum. Etiam metus diam, porta a sem euismod, vestibulum mollis purus. Nam at eros venenatis, posuere ex sit amet, mollis diam. Proin orci metus, ultricies quis tincidunt eu, sollicitudin sit amet lectus. Curabitur purus nisi, ultricies eu congue ut, maximus nec neque. Etiam in diam sed enim tempus ultricies nec sit amet enim. Fusce consequat dignissim ligula, vel fermentum nulla faucibus vitae. Ut laoreet urna vel nunc volutpat, eget tristique leo semper. Pellentesque et libero nec neque euismod vulputate sed pellentesque est. Proin elementum vulputate neque in scelerisque. Duis id placerat enim. Nam leo enim, accumsan sed augue sit amet, elementum hendrerit neque. Aliquam pellentesque ultricies elit, et porttitor orci imperdiet ac.