Tarinamme alkoi 19. tammikuuta, kun 15TIKO4-ryhmä jaettiin pienempiin kehitystiimeihin toteuttamaan toinen toistaan parempia ja opettavaisempia pelejä. Syntyi viiden hengen porukka, joka koostuu neljästä TAMK:in ensimmäisen vuoden tietojenkäsittelyn opiskelijasta sekä Mediapoliksella opiskelevasta vierailevasta graafikosta. Vielä tarvittiin ryhmällemme nimi; joku sellainen, jonka alla voisimme ylpeinä esitellä pelituotoksemme. Epätoivoisen pohtimisen jälkeen päädyimme ottamaan avuksemme nimiä arpovan ohjelman, jonka myötä löysimme sen, mitä olimme etsineet: Confused Volcano.

Työskennellessä olemme käyttäneet Scrum-viitekehystä, joka on auttanut meitä osittamaan tehtävät aktiivisiin kahden viikon sprintteihin ja sitä kautta luomaan tehokkaan työskentely-ympäristön. Jokaisella tiimiläisellä on projektissa oma roolinsa, ja ryhmämme kykenee työskentelemään itsenäisenä tuottaen valmiin pelin tuoteomistajallemme. Tiimissämme jokainen jäsen on tasavertainen, ja työskentely tapahtuu hyvin vuorovaikutteisesti kaikkien mielipiteitä kuunnellen ja niistä oppien.

Juuso Pakarinen, Ohjelmoija

Juuso on se jalat tukevasti maassa oleva ohjelmoija, joka osaa ottaa realiteetit ja aikataulut huomioon. Piirustustaitojensa ansiosta saanut sivuroolin graafikon apukätenä ja luonut pelikentät tileseteineen.

juuso.pakarinen@cs.tamk.fi

Tero Saarenheimo, Ohjelmoija

Tero on tiimin toinen ohjelmoija, joka on koodaamisen ohella pitänyt huolta trailerin teosta. Osaaminen videoeditoinnin parissa on hyvä, kuten myös koodaamisen kanssa. Ryhmän loogisin ajattelija.

tero.saarenheimo@cs.tamk.fi

Henri Riutta, Scrum master

Henri on tiimin palveleva johtaja, joka pitää huolta aikataulutuksesta ja siitä, että jokainen antaa täyden panostuksensa projektiin. Ryhmän satusetä, joka on ottanut vastuulleen peliin sisältyvät tarinat.

henri.riutta@cs.tamk.fi

Siiri Savolainen, Web-vastaava

Siiri on tiimin ”plus yksi”, se apukäsi kaikessa, jos vain osaa auttaa. Päävastuu nettisivuista, hirveä nipottava kielipoliisi, tykkää pitää huolta siitä että asiat hoidetaan varmasti aikataulun mukaan.

siiri.savolainen@cs.tamk.fi

Sofi-Ilona Löhönen, Graafikko

Sofi on Mediapolikselta tuleva graafikko, joka on kaikkien muiden projektien ohella jaksanut tehdä Dreamguardiin upeat hahmot animaatioineen sekä grafiikkaa nettisivuille.