Ennen kuin ostat meiltä hevosta, tutustuthan ohjeisiin ja sääntöihin. Kaikille hevosille lähtee 2-polvinen suku mukaan.


Myytävät hevoset

sh-o. Turilas
8-vuotias (FI)
156 cm
Rautias; pt, mtj psk
VaB, 90 cm
Yleispainotus

Turilas on ihana ja sisukas suomenhevonen. Hoitaessa melko levoton, ratsastaessa rauhallinen ja todella herkkä. Maastovarma. Sopii myös aloittelijoille.

» SIVUILLE

she-t. Roselina
5-vuotias (GB)
98 cm
Voikko
heA, 60 cm
Yleis-/estepainotus

Roselina on luotettava ja hellyyttävä shetlanninponitamma. Maltillinen ja pitkäjänteinen, luonteensa puolesta ihanne aloittelijoille. Kulkee taluttaessa kiltisti. Melko helppo ratsastaa, mutta esteillä saattaa lämmetä.


fwb-t. Bacardi O’Coffee
12-vuotias (FI)
165 cm
Kimo
vaB, 140 cm
Estepainotus

Bacardi O'coffee on todella vaikea neiti. Hieman päällekäyvä hoitaessa, luimii, kuitenkin hallittavissa jos näyttää kaapin paikan. Ratsastaessa osaa testata ratsastajaa, mutta loppujen lopuksi kuuliainen ja hyvä kisakumppani, jos ei anna hyppiä nenille.


brp-t. Song in Silence
7-vuotias (GRB)
152 cm
Ruunikko; ti
heB, 120 cm
Estepainotus

Song in Silence, lyhyemmin Silla, on reipas ratsuponitamma. Ei erityisemmin välitä koulukiemuroista mutta loistaa esteradalla; upea hyppytyyli ja varma hyppääjä. Saattaa pyrkiä edelle taluttaessa, mutta muuten hoitaessa helppo joitain pieniä tapoja lukuunottamatta. Lastaus ja klippaus onnistuvat hyvin.


ox-t. Khalida ox
7-vuotias (GRB)
156 cm
Mustankimo
vaB, 80 cm
Koulupainotus

Khalida on melko vaikeasti käsiteltävissä oleva tamma. Saattaa purra hoitaessa, vetää taluttaessa, mutta ratsastaessa hieno tapaus. Kulkee kuuliaasti ja kapasiteettiä riittää vaB-tasolle asti. Helppo lastata, kengittämisen kanssa voi ilmentyä ongelmia.